Megszólalt az ember, akinek a Dunába dobta a telefonját Magyar Péter

2024. július 26. 08:37

A politikus gin-tonikot borított a saját fejére, hogy így hűsítse magát.

2024. július 26. 08:37
Magyar Péter, diszkóbotrány

Fotó: képmentés

Továbbra sem adott részletes beszámolót Magyar Péter arról, miért viselkedett botrányosan egy belvárosi szórakozóhelyen még júniusban. Mint ismert: a jó néhány ital elfogyasztása után egyre inkább kötekedő, nőknek „beszólogató” és felajánlkozó politikust biztonsági őrök terelték ki a belvárosi Ötkertből – írja az Origo.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter ugyanezen az estén ráadásul egy mobiltelefont is elvett a gazdájától, amit aztán a Dunába hajított. A sértett közben többször kérte, követelte vissza a telefonját. Miután a biztonsági őrök kivezették Magyart a diszkóból, két diák is távozott, és az utcán látták, amint a politikus – néhány fiatal társaságában – elindult a rakpart felé, nyomában a férfival, akinek elvette a telefonját.

A vízbe hajított mobilt megtalálták a rendőrök, amelyről eddig nem látott felvételek kerültek nyilvánosságra, jól látszik, amint Magyar a lányok lába közé guggol és „közeledik” a fiatalokhoz.

A Tényeknek most exkluzív interjút adott a férfi, aki elárulta, hogy miután telefonjával rögzítette a botrányos viselkedést, a politikus kicsavarta a kezéből a készüléket.

Megfogta őket olyan helyen, ahol nem kellett volna, avagy pedig olyat mondhatott, amitől egy idő után elfordultak tőle a lányok.

Tehát nem az volt, hogy egész este egy lánnyal táncolt, hanem folyamatosan mást és mást próbált. Szexuális töltete volt az egésznek. Ami megdöbbentett, hogy ránézésre nagyon fiatalnak gondoltam ezeket a lányokat” – jelentette ki a férfi, aki azt is hozzátette, hogy Magyar gin-tonikot borított a saját fejére, hogy így hűsítse magát felhevült állapotában.

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­e­x­­i­­­ ­p­­u­­­n­­c­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
rocktoberi-2
2024. július 26. 19:53
A tiszavirág párt híveire is igaz a régi filmes szállóige. “Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével LÁT? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?” A nagy cél meg az, hogy ez a kis paprikajancsi váltsa le Orbánt. Lehet, hogy még jobban pofára esnek vele mint MZP-vel.
mnmn
2024. július 26. 18:26
moralisfoleny 2024. július 26. 14:53 "A nyilatkozó úgy néz ki, mint az átlag mandiner hozzászóló. Ez az ember mit keresett az ötkertben? Nőt biztosan nem. Sírok." Fosó versenyt ment nézni, és egyből kiszúrta a leendő győztest.
Fer70
2024. július 26. 17:33
Ez még semmi! Várom a folytatást. Amennyiben tényleg agresszívan támadt M.P. - azt bizony látni kell majd a videón. (támadás, agresszió...) + persze várjuk az M.P. által beharangozott saját videókat - amik kb. nincsenek (szerintem). Ja, és egy apró adalék: az akkor már rég - titokban megválasztott! - alelnök Radnai is ott bulizott, ezerrel... Ilyenek ezek a "rendszerváltó demokraták"....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!