Nem fogja elhinni, kicsoda Magyar Péter alelnöktársának édesapja!

2024. július 23. 21:28

Külkereskedelem, SZDSZ, balra tolódó Jobbik, végül a TISZA Párt – Radnai László ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, annak ellenére, hogy a háttérben évtizedek óta aktív szereplője a hazai nyilvánosságnak.

2024. július 23. 21:28
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

Mint megírtuk: Magyar Péter Facebook-oldalán mutatta be a TISZA Párt új igazolását, Radnai Márkot, akit a színházi világból igazolt le. Radnai már korábban is megjelent a TISZA kampányeseményein, azonban eddig hivatalosan nem töltött be formális pozíciót a párton belül. 

A bejelentés alapján Radnai Márk a TISZA alelnöke lett, ugyanazon pozícióban, mint Magyar Péter.

Márk volt az egyik főszervezője az eddigi rendezvényeinknek, ő felel továbbá a videós tartalmakért. Színház- és filmrendező + hazafi” – mutatta be a politikust Magyar Péter. 

Azóta már arra is fény derült, hogy Radnai Márk ott volt az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen is az akkor botrányosan videlkedő Magyarral, amikor a TISZA alelnöke egy nála jóval fiatalabb lány lábai között csúszott-mászott a bulin, ahonnan kidobták, valamint ahol egy őt videózó férfi telefonját elvette és a Dunába dobta. 

Agresszív fenyegetőzés

Radnai tehát a színházi világból érkezett a politikába: korábban egy újságírót azért fenyegetett meg, mert annak nem tetszett a Closer című előadása. Ezzel kapcsolatos levelében azt írta: „Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy kártékony csótány. Szerinted miért? 

Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében egyesével töröm el minden ujjad. 

Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!

Az akkoriban őt foglalkoztató Átriumot nem hatotta meg a bocsánatkérés, és levette a Closert a műsoráról. „Radnai Márk rendező olyan stílusú üzenetet küldött Koltai Tamás kritikusnak, amely minden színházetikai és alapvető emberi normát megsért. A szólásszabadsághoz való jog színházunk egyik legfőbb alapelve. Ebbe természetesen éppúgy beletartozik egy kritikus vagy néző negatív véleménynyilvánítása, mint az erre adott dühös alkotói reakció, de a fizikai fenyegetőzés minden formája számunkra elfogadhatatlan” – írta közleményében akkor a színház. 

Ezt is ajánljuk a témában

Kicsoda Radnai Márk édesapja?

Ugyanakkor Radnai Márk kapcsán mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy nincsenek rossz politikai kontaktjai, amit elsősorban édesapjának köszönhet. Mint az Origo hívta fel rá a figyelmet: Radnai Márk édesapja, 

Radnai László globalista háttérember már a rendszerváltás előtt megkezdte kapcsolatainak a kiépítését. Némileg meglepő módon, már 1983-tól nagy amerikai multinacionális cégek magas beosztású alkalmazottjaként dolgozott. Legalább ennyire érdekes, hogy a kommunista titkosszolgálat fedőszervének tartott Chemolimpexnél kezdett, hogy aztán a Dow Chemicalnál kössön ki. 

Ahogy a Magyar Jelen megjegyzi: amerikai kapcsolatai innen erednek, ugyanis az elmúlt években vezető pozíciókban dolgozott a GALLUP Intertanional-nál, a Du Pont-nál, a Leo Burnettnél, a Havas Wordwilde-nál és a Meanwihile Consulting-nál. Több éven át ügyfelei közé tartozott a nemzetközi Bertelsmann RTL Groupja is.

Radnai László (Forrás: képernyőfotó, ATV)

Üzletből politika

Radnai László később az üzleti szférából átevezett a politikába – mutat rá az Origo. Mint részletezik: 

1997-től éveken át az SZDSZ médiatanácsadójaként dolgozott, majd kisebb szünet után a Jobbik holdudvarában bukkant fel, élvezve Vona Gábor akkori pártelnök bizalmát. 

A párt kommunikációs igazgatójaként kezdett tevékenykedni. Idősebb Radnainak kulcsszerepe volt a Jobbik baloldalra való tolásában, ugyanakkor a mai napig nem tisztázott, hogyan, mikor és kin keresztül került a pártba, az viszont igen, hogy az első pillanattól kezdve a „radikálisok” kiszorításán dolgozott. Sneider Tamás megbuktatásában és Jakab Péter felemelésében is kulcsszereplő volt. 

 Sajtóértesülések szerint  idősebb Radnai idén február végétől Magyar Péter „vezérkari főnöke”, és akárcsak a Jobbik esetében, ezúttal is a háttérből irányítja az eseményeket.

Radnai ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, annak ellenére, hogy a háttérben aktív szereplője a hazai nyilvánosságnak. 

Helyette fia mutatkozik a kamerák előtt, aki Magyar Péterrel hivatalosan is politikai pályára lépett, ami nem meglepő annak mentén, hogy a lap szerint az idősebb Radnai a kezdetek óta igyekszik egyengetni fia útját.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­é­­­k­­­e­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­z­e­x­­­i­ ­­p­u­n­­­c­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Palatin
2024. augusztus 02. 12:04
Magyar Péter magas gázsival Brüsszelben akar lébecolni, alámerülni, föleg a brüsszeli éjszakában. Neki ez volt a célja és elérte. Esze ágában sincs bármivel is foglalkozni. Jobb, ha senki nem vár töle semmit, legalább is, ha az illetö nem akar csalódni benne Egy év múlva a választói úgy fogják utálni, mit egy lapát fekáliát Magyar Péter csak azért nem akarja átvenni a Jóisten helyét a mennyekben, mert attól tart, hogy akkor elveszítené az ateisták szavazatát. A buli-üggyel kapcsolatban számára a szellemi fogyatékossággal párosult patológikus psziché enyhítö körülmény lehet. Ha rendesen megvizsgálják, van esélye, hogy felmentik Akiket Magyar Péter, ez a kis bunkó szélhámos, át tudott verni, és rászavaztak, azokat az unokázós csalók még akkor is át tudják verni, ha az illetöknek nincs is unokájuk. Ilyen retardált intelligenciájú réteg áll mögötte. A tanulság az ebböl, hogy van nálunk egy döbbenetesen nagy debilis választói tábor. Ezen a Fidesznek bizony el kell gondolkodnia
Lajoss
2024. július 25. 07:49
Nahát…még ez is…borzasztó…még ilyet… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Namond
2024. július 24. 15:01
Namondfiles32 2024. július 24. 09:33 • Szerkesztve Nincs válság, háborús vészhelyzet van. Az új adókat a társadalmi igazságosság nevében veti ki Európa legjobban fizetett miniszterelnöke, a politikusok és központi igazgatás bércsökkentése helyett. Minden despota így cselekszik, kirabolja a népet, ebből túlfizeti segítőit, hogy hatalmát családja érdekében fenntartsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!