Rendkívüli!

Magyar Péter vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott a cégnek, amelyik az öccsét fizette

Benézett a munkahelyére Magyar Péter, de Strasbourgban is megtalálta a diszkóbotránya

2024. október 08. 11:37

Keresetlen szavakkal üdvözölték a mentelmi joga mögé bújó Tisza-vezért.

2024. október 08. 11:37

Nyitókép: Képernyőkép

Dömötör Csaba a Fidesz új Európa parlamenti képviselője közösségi oldalán számolt be követőinek első parlamenti napjáról. Ennek kapcsán a nagyobbik kormánypárt poltikusa rámutatott: „az Európai Parlamentbe telefontolvajokat is beengednek”. Mint az Ep-képviselő fogalmazott: „az első strasbourgi parlamenti napom egyik fontos tanulsága, hogy

az Európai Parlamentbe telefontolvajokat is beengednek”. 

„A szeptembert látványosan ellógó Magyar Péternek pózolós képre és ülés előtti kötözködésre volt energiája” – tette hozzá Dömötör, majd aláhúzta: reméli, Magyar Péternek majd ahhoz is lesz „bátorsága, hogy kijöjjön a mentelmi joga mögül, amit egyébként pár hete még megszüntetett volna”.

Magyar Péter mentelmi jogáról
Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: lopás bűncselekménye miatt a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozás eredményeként Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett az Európai Parlament elnökénél Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére – olvasható a Legfőbb Ügyészség csütörtöki sajtóközleményében.

Mint írják: „A rendelkezésre álló adatok szerint dr. Magyar Péter 2024. június 21-én hajnalban egy budapesti klubban szórakozott, ahol mások mellett a sértett is mobiltelefonjával videóra vette őt. Miután dr. Magyar Péter és egyik társa észrevette, hogy a férfi felvételeket készít, szóváltásba keveredtek vele. A vita során dr. Magyar Péter hirtelen mozdulattal kivette a sértett kezéből a telefont és azt zsebre tette.”

Erről részletesebben ide kattintva olvashat, arról pedig, hogy mi vár Magyar Péterre, miután a legfőbb ügyész kezdeményezte mentelmi jogának felfüggesztését, itt írtunk

***

Ezt is ajánljuk a témában

Dömötör Csaba fent említett bejegyzését itt nézheti vissza:

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemhiszemel-2
2024. október 08. 14:30
Szájvaker buzilovag magához tért a kómából, amelybe a szombati tüncikézés után esett, és most tartalmas hozzászólásaival emeli a kommentfal színvonalát.
hlaci83
2024. október 08. 14:21
Stop más ELRABOLT telefonját a Dunába dobni! 🛑
nyugalom
2024. október 08. 14:02
Hejvargáné nótával kellett volna fogadni!
Skywalker_bp
2024. október 08. 13:46
Stop propaganda 🛑
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!