114 nappal a választás után a Fideszt is felkereste Karácsony Gergely

2024. október 02. 10:43

Egyeztetni fog szerdán Szentkirályi Alexandra és Karácsony Gergely.

2024. október 02. 10:43

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„Ma találkozom Karácsony Gergellyel!” – írta Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra.

A főpolgármester ugyanis 114 nap után, a legtöbb budapesti szavazatával bíró frakciót, a Fideszt is felkereste.

Igaz, ez a közgyűlés alakulása előtti első egyeztetés a többi frakcióvezetővel” – fogalmazott a Fidesz budapesti elnöke.

„Hoztam is magammal egy kis frissítőt, ha már a fontos dolgok amúgy is limonádézás közben dőlnek el a fővárosban. Lássuk, mi sül ki belőle!” – írta Szentkirályi Alexandra.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. október 02. 14:00
Nem csodálkozom, ezzel a buta libával leülni tárgyalni.......
Abiondi
2024. október 02. 13:44
Gelgő nyert a főpolgi választáson, de elveszítette a többségét a közgyűlésben. Vitézy kikapott párszáz szavazattal, és egy 3 fős frakciót vezet. Lényegében súlytalan lett. A Tisza szerzett 10 mandátumot, de nem akar összegyurcsányosodni, és a fideszből sem kér. Vagy a többséget alkotja meg, vagy a Városháza ellenzéke lesz. A tagokról szinte semmi infó nincs. A kutyák 3 fővel oda csóválják a farkukat, ahonnak csontot kapnak. Végül a fidesz és Alexandra. A 10 fős frakció önállóan kevés, de ha ellenzékben lesznek, tudnak nehézséget okozni az eddigiek lopásának megakadályozására. Alexandra még a végén szuper király(nő) csel lehet a játszmában. A visszalépésével "tiszta" maradt, nem sározódott be, úgymond maradt "fekete ló" , akire bárki szavazhat, ha le akarja váltani GeLgőt. Még a végén női főpolgink lesz, ha ez a mostani közgyűlés romba dől!
Ekrü
2024. október 02. 12:19
népnemzet 2024. október 02. 11:57 "Nem kis lelkierö szükséges ahhoz, hogy valaki legalább megkisérelje egy ilyen ostoba tyúkkal a kommunikációt..."- Tudod, ha én valakire rá vagyok utalva, akkor nem kezdem el sértegetni. Alexandrának nem kötelessége egyezkedni a nyítassi bunkóval, az mehet kuncsorogni az ellenzéki frakciókhoz... Mindenesetre jól előrevetíti, hogy mi lenne az ország sorsa, ha ezek itt hatalomra kerülnének. Menne az egymással való marakodás az ország meg csődbe menne épen úgy mint Budapest.
népnemzet
2024. október 02. 11:57
Nem kis lelkierö szükséges ahhoz, hogy valaki legalább megkisérelje egy ilyen ostoba tyúkkal a kommunikációt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!