Széles mosollyal az arcán jelent meg a bíróságon az antifa-támadások vádlottja

2024. január 29. 14:42

Ha beismeri a tettét, akkor 11 évre ítélhetik el.

2024. január 29. 14:42

Hétfő reggel elkezdődött az antifa-támadások tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken – írja az Index. A lap arról is beszámolt, hogy Ilaria Salis, az olasz elsőrendű vádlott mosolyogva érkezett a terembe társa, a letartóztatásban lévő német férfi után. Utóbbi párja, a harmadrendű, szintén német nő szabadon sétálhatott be a vádlottak padjára, ő napszemüveg mögé rejtette az arcát.

Amennyiben beismerik a tettüket, akkor az olasz nőt 11 évre ítélhetik el, míg a másik két vádlottra 3 év és 6 hónap fegyházbüntetés várhat az ügyészség mértékes indítványa miatt.

Nem követtem el ezeket a bűncselekményeket”

– mondta Ilaria, majd a német férfi beismerte a bűnösségét, de nem fogadta el a büntetésének a mértéket.

A harmadrendű vádlott német nő sem fogadta el, vallomást sem akart tenni, majd hozzátette, hogy nem lesz jelen a következő tárgyaláson, és nem gondolja magát bűnösnek. A bíróság elutasította, hogy a vádlott távol maradjon a tárgyalástól.

A lap tájékoztatott róla,

hogy a másodrendű vádlott esetében ítélet született, bűnösnek mondták ki bűnszervezetben való részvétel bűntettében,

három év fegyházbüntetésre ítélték, valamint a határozatban öt évre ki is utasították Magyarország területéről. Feltételesen a büntetés letöltésének kétharmadakor szabadulhat.

Az ügyészség súlyosbításért, míg a vádlott enyhítésért fellebbezett, így a döntés nem jogerős.

A bíróság a másodrendű letartóztatást, valamint harmadrendű bűnügyi felügyeletét fenntartja a vádlottak esetében. Ez a döntés sem jogerős, mert a vádlottak védői fellebbeztek.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
clark
2024. január 31. 17:49
"backsplash 2024. január 31. 18:11 Be kell tenni őket a cigányok közé. Ott nincs fehér felsőbbrendűség, meg jobboldaliság. Csak dagadt, mosdatlan cigányasszony van, aki orális szexre kényszeríti." Hát ez is jó, de én előtte kezelésbe venném az ujjait a gumikalapáccsal. Öt percet szánnék egy ujjára, így röpke 50 perc alatt túl is lennénk a dolgon. Aztán 10 perc szünet után folytatnám a lábujjakkal. Még lennének ötleteim, de akkor a cigányasszon megorrolna rám, amiért egy rakás véres darálthúst vittem neki.
backsplash
2024. január 31. 17:11
Be kell tenni őket a cigányok közé. Ott nincs fehér felsőbbrendűség, meg jobboldaliság. Csak dagadt, mosdatlan cigányasszony van, aki orális szexre kényszeríti.
Akitlosz
2024. január 31. 15:30
A bűnügyi felügyeletet muszáj fenntartani, különben hazamennek és Magyarország sohasem fogja tudni megbüntetni őket. Hiába ítélné őket Magyarország akármire a távollétükben, hazájuk nem adná ki őket Magyarországnak politikai okokból. Ez nem szimpla köztörvényes bűnügy. Ez már politika is.
Burdisgarage
2024. január 31. 15:26
Párév és az arcára fagy, ha már a vérre nem emlékszik, ami rászáradt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!