Aki kiáll a BKK vezérigazgatója mellett, elveszíti minden hitelességét

2024. január 26. 07:01

Amíg egy ilyen embert hivatalban tart Karácsony Gergely, azt bizonyítja, hogy nem zöld, hanem a legradikálisabb és ellenszenvesebb neoliberális hagyomány képviselője.

2024. január 26. 07:01
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója azt mondta egy háttérbeszélgetésen, hogy azért nem egyeztették a járatritkítást a budapesti utasokkal, mert az olyan lenne, mintha »hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele«. Az amerikai hagyomány szerint a pulykát megölik és megeszik hálaadás napján.

Kétféle BKK-vezér mond ilyet a budapesti közlekedőkről: aki beadta a lemondását, és aki éppen úton van beadni a lemondását.

Minden egyes perc, amíg egy ilyen embert hivatalban tart Karácsony Gergely, azt bizonyítja, hogy nem zöld, hanem a legradikálisabb és ellenszenvesebb neoliberális hagyomány képviselője. Mindegy egyes perc, amíg egy ilyen embert hivatalban tart Karácsony Gergely, azt bizonyítja, hogy nem ura annak, ami a saját csapatában történik és nem alkalmas városvezetőnek.

Azok a pártok, amelyek pedig magukat baloldalinak tartják, de ezek után is kiállnak Walter Katalin mellett, minden hitelességüket elvesztik. Az LMP álláspontja egyértelmű, Walter Katalinnak azonnal távoznia kell, a járatritkítást pedig vissza kell vonni.”

Nyitókép forrása: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. január 28. 12:47 Szerkesztve
"kervez 2024. január 26. 10:46 Szerinted ez a ő döntése volt, ugye? A járatokat az önkormányzat valamelyik csicskája rendeli meg. A BKK csak szolgáltat szerintem." Nem vagyok biztos abban, hogy érted is, amit olvasol, mert itt az egyeztetés szükségtelenségének indoklása a téma, az okozta a felháborodást, nem más részlet: "Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója azt mondta egy háttérbeszélgetésen, hogy azért nem egyeztették a járatritkítást a budapesti utasokkal, mert az olyan lenne, mintha »hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele«." Ez kicsit olyan, mint a Gyurcsótány őszödi beszéde — tudod, "belső használatra".
iimre
2024. január 28. 12:14
"Kétféle BKK-vezér mond ilyet a budapesti közlekedőkről: aki beadta a lemondását, és aki éppen úton van beadni a lemondását. (…) Azok a pártok, amelyek pedig magukat baloldalinak tartják, de ezek után is kiállnak Walter Katalin mellett, minden hitelességüket elvesztik." Jajaja, pontosan így van!
Csomorkany
2024. január 27. 05:34
A hitelességét a nyelvvizsga nélküli adjunktuskodással veszítette el egy olyan egyetemen, amely minden hallgatótól nyelvvizsgát várt el a diplomához.
Perczel Éva
2024. január 27. 05:15
Lánchíd gyilkos, Pesti úti halálosztó, ukrán gabona hasonmás, csepeli ágyi poloska díler, nyilvános WC. mágus, járatritkító, látványterv hamisító, EU-s pénzről hazudozó fővárosi fődiktátornak nincs hitelességi gondja! Nem is ismeri ezt a szót, ahogy annak jelentését sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!