Újból bebizonyosodott, hogy a kommunizmus akkor sem működik, ha vörös helyett narancssárgába csomagoljuk

2024. szeptember 12. 12:46

Nemcsak jogellenes, hanem józan ész-ellenes is volt a kormány árstop őrülete.

2024. szeptember 12. 12:46
Bedő Dávid
Bedő Dávid
Facebook

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

„Az Európai Unió bírósága kimondta, hogy ellentétes volt az uniós joggal a kormány árstop rendelete. Nemcsak jogellenes, hanem józan ész-ellenes is volt a kormány árstop őrülete, hisz a hatósági árak hiányhoz és nagyobb inflációhoz vezettek.

Újból bebizonyosodott, hogy a kommunizmus akkor sem működik, ha vörös helyett narancssárgába csomagoljuk.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. szeptember 13. 16:08
Ausztráliában például jelenleg is van árstop. Egy percig se volt kommunista berendezkedése. 2024-25 market price cap now available Date: 22 February 2024
magyar-robert
2024. szeptember 13. 15:49
te kis mocskos buzi neked az tetszik ha a multi kifosztja a magyarokat takarodj vissza a tetves hazádba svédisztánba ott is megalakíthatod a buzifrakciót
Hopszjuliska
2024. szeptember 13. 13:13
Hát egy újragondolás kellene! Szeretném, ha előtte számba venné, hogy egy "kisember" szintjén mit nyert az országunk? Mert ugye a "kisember vásárolt viszonylag kevésbé drasztikus áron. Szóval kérném véleményezni a hazai ipar teljes szétdúlását, a megnövekedett munkanélküliséget, az uborka görbületének szabályozását, a szalicil eltüntetését a boltokból... stb. Utána beszélhetünk a momentumos nagyképüségről!!!
Ben Jeremiah
2024. szeptember 13. 09:32
"Nemcsak jogellenes, hanem józan ész-ellenes is volt" Az az igazság, hogy az a rendelet kapitalista ellenes volt. (Korlátozta a megszerezhető profitot, rámutatott arra, hogy a kereskedőnek nem csak jogai vannak, hanem kötelességei.) Az EU bírósága meg a nagy cégek bírósága, ami a mindenáron való profitmaximalizálást védi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!