Új intézményt kapott a hazai szuverenitásvédelem: a cél, hogy Magyarország megőrizze önállóságát (VIDEÓ)

2024. szeptember 17. 15:36

A Szuverenitásvédelmi Kutatóintézet elnöke Horváth József nyugállományú vezérőrnagy, biztonságpolitikai szakértő lett.

2024. szeptember 17. 15:36
null

Nyitókép: Facebook

Megalakult a Szuverenitásvédelmi Kutatóintézet, amelynek vezetésével Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke Horváth József nyugállományú vezérőrnagyot, biztonságpolitikai szakértőt bízta meg.

A Szuverenitásvédelmi Hivatal az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: 

a Szuverenitásvédelmi Kutatóintézet azzal a céllal jött létre, hogy a jövőben tudományos elemzésekkel, hazai és nemzetközi kutatásokkal támogassa a hivatal munkáját, annak érdekében, hogy a hivatal beazonosítsa és feltérképezze a Magyarország önazonosságát veszélyeztető cselekedeteket, befolyásolási kísérleteket.

Hangsúlyozták, „a Szuverenitásvédelmi Hivatal azért dolgozik, hogy Magyarország megőrizze önállóságát, a külföldi befolyásszerzési kísérleteknek ellenálljon, továbbá beazonosítsa azokat, akiknek az a célja, hogy eltérítsék a közbeszédet, és a nyilvánosságot arra használják, hogy a saját érdekeiket érvényesítsék a magyar érdekkel szemben”. 

Mint írták, Horváth József szakmai pályafutása során több fontos tisztséget is betöltött nemzetbiztonsági területen. 1998-2002 között a Nemzetbiztonsági Hivatalnál volt műveleti főigazgató-helyettes, 2010-től pedig két éven át a Katonai Biztonsági Hivatal, majd 2012-2013 között a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgató-helyettese volt. 1999-ben dandártábornokká nevezték ki, majd 2012-ben vezérőrnaggyá léptették elő.

(MTI)

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000086
2024. szeptember 18. 17:56
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­e­­­l­d­­ ­­a­ ­­­s­­z­e­­­x­i­­ ­p­­­u­n­­c­­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
rasdi1
2024. szeptember 18. 16:58
Na olvasgatom, hogy III/III volt. Csak arról nem beszélnek még, hogy kivel használt egy bilit az óvodában. Pedig micsoda izgalmas "oknyomozó feltárás" lehetne:))))
RasPutin
2024. szeptember 18. 07:33
A kételkedőknek. Tessék megkeresni Horváth József nevét a listában. www.m.hvg.hu/itthon/20050411tartotisztek#:~:text=Horv%C3%A1th%20J%C3%B3zsef%20alhadnagy,b%20aloszt%C3%A1ly%20beosztottja
herden100
2024. szeptember 18. 04:51
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!