Több helyen is gáz- és áramkimaradásokra lehet számítani: mutatjuk az MVM friss közleményét

2024. szeptember 18. 15:59

Eddig Győrben, Esztergomban és Komáromban kellett intézkedniük az illetékeseknek.

2024. szeptember 18. 15:59
Local residents use sandbags and help to protect the banks of the flooded Danube river in the village of Leanyfalu, Hungary, some 30km north from the capital Budapest, on September 17, 2024.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Az MVM Csoport áram- és gázhálózati szolgáltatási területén több településrészt is érinthet az árvíz – közölte a vállalat az Index szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében.

Mint írták, a Duna teljes magyarországi szakaszát érintő árvízhelyzet az MVM Csoport gázhálózati társaságait és dél-magyarországi áramhálózati társaságát is érinti. Az árhullám a folyó felső szakaszait már elérte, de a további területeken a következő napokban fog tetőzni a vízállás.

A Társaság szakemberei az árvízi védekezést irányító hatóságokkal, a helyi önkormányzatokkal és a katasztrófavédelemmel együttműködve kezelik a kialakult krízishelyzetet,

folyamatos egyeztetések alapján határozzák meg azokat a helyszíneket, ahol szükséges a gáz- vagy áramhálózati beavatkozás, biztonsági kikapcsolás.

Hozzátették, hogy eddig Győrben, Esztergomban és Komáromban történtek ilyen intézkedések, a vízszint emelkedésétől függően hasonló beavatkozás várható még Neszmély, Nyergesújfalu és Baja területén.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 18. 16:37
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
bodosoldier-2
2024. szeptember 18. 16:17
Miwlőtt támadásba lendülnek a fasszopók nem egész Esztergomba kapcsolják le a villanyt csa az ártérben ott ahol az elosztókat fenyegeti a viz.Körbwzsákolják,de az nem 100 %-k.A nagyobb baj megelőzése végett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!