Titkos záradék: Donáth Anna és Cseh Katalin újra, arcátlanul támadhatja Magyarországot

2024. szeptember 22. 06:51

A nemzetközi baloldalnak szüksége van a nemzetrontó politikát folytató politikusokra, hogy továbbra is bomlasszanak és keresztbe tegyenek.

2024. szeptember 22. 06:51
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

„Életbe léphetett valami féle titkos záradék, ami vereség esetén aktiválódott. Hiszen mindebből teljesen világos, hogy a magyar választók bizalmát már elvesztett Momentum vezető politikusai nem hagynak fel a hazánk ellen az elmúlt években folytatott akciókkal. 

Az is jól látható, hogy Donáth Anna és Cseh Katalin igazi megbízói nem a magyar emberek, hanem a nemzetközi liberális elit, ahol továbbra is számítanak rájuk a Magyarország elleni áskálódásban, a minden alapot nélkülöző, jogállamiság megsértésére hivatkozó brüsszeli büntetőpolitikában.

»A nemzetközi baloldalnak szüksége van a nemzetrontó politikát folytató politikusokra, hogy továbbra is bomlasszanak és keresztbe tegyenek a kormánynak. Azonban arra nem gondolnak, hogy pont ezt a gonosz, hazaáruló politikát elégelték meg a magyar emberek, és zavarták el még az Európai Unió közeléből is Donáth Annát és Cseh Katalint az EP-választáson. Érthetetlen, hogy miért jó nekik szembe menni egyfolytában az emberek akaratával« – gondolta magában Felhévizy és elkezdte összesöpörni az erkélyről a faleveleket, hiszen itt van már az ősz a nyakunkon.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. szeptember 22. 09:29
De mar nincs mentelmi joguk! Hazaarulás?
2024. szeptember 22. 09:27 Szerkesztve
Nem kell ennek bedőlni! A két ringyó EP képviselőként IS senkik voltak, a magyargyűlölő globálcsürhe lábtörlői! Mostmár még nagyobb senkik! A banda kurvái, matracai.., akik két fasszopás között liheghetnek két szót, ami már a csürhét sem érdekli! Tüzet oltani...a moslékosvödör is jó.. ennek a két kapcarongynak ennyi maradt, miután a magyar választók agyontaposták őket!
sexykitty-5000087
2024. szeptember 22. 09:23
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­k­­­e­l­d­­­ ­a­­ ­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­­­n­­c­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
recipdoki
2024. szeptember 22. 09:20
Mennyire kell kreténnek lenni nagyon arról szól több uniós bírósági ítélet megállapította,a magyar állam a tranzitzónákban jogellenesen tart fogva menedékkérőketnem biztosítja azt a jogot – amelyet a nemzetközi jog is garantál a határon menedékkérelmet lehessen beadni. a biztonságos tranzitország a nemzetközi és az EU-s jog sem ismer, erre hivatkozással viszont lehetetlenné tették a menedékkérelmek egyedi elbírálását. a. Éppen az történt szigorítottak kretének Az EU-ban sose volt ,nem is lesz kötelező befogadás mindig is önkéntes volt,mind a 27 ország szavazata kellene,az meg nem lenne meg hozzá,önkéntes,aki befogad pénzt kap érte ,évi 1 millió /fő,lehet tanítattni ,munkába állítani menekülteket,a biztonságról az EU gondoskodik ,nem kell befogadni,lehet fizetni aki nem fogad be ,ez az EU egyik alapelvéről szól a szolidarításról segíteni a menekültekkel terhelt országokat a pénz felhasználását szigorúan ellenőrzi az EU ügyészség.ezért hazudik s.ggszájviktor ha Lölönek folyna be a pénz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!