Szia! Kifogyott az üzemanyagom, tudnál segíteni? – kérdezte a tolvaj az elvitt autó tulajdonosának párjától

2024. szeptember 01. 20:22

Mozgalmas éjszakája volt egy kiskunfélegyházi tolvajnak, aki egy tanyán élő család estéjét is alaposan felforgatta.

2024. szeptember 01. 20:22
null

Nyitókép forrása: police.hu

Kecskeméten egy férfi bemászott egy telephelyre, beült az egyik parkoló kisteherautóba, majd elhajtott vele. Az útja Kiskunfélegyházáig tartott, ahol szerencsétlenségére elakadt a járművel. Ekkor betört egy közeli tanyára, ahonnan használati tárgyakat és ékszereket is ellopott. A tanya udvarán álló autó kulcsát is megtalálta, és azzal próbált elmenekülni helyszínről – írta meg a police.hu.

Ekkor érkezett meg a tanya tulajdonosa. Amikor a nő észrevette, mi történt, azonnal az udvarra sietett, ahol meglátta a tolvajt, amint éppen az ellopott értékeket pakolta az autóba.

A nő megpróbálta megállítani a férfit, de az ellökte őt, majd elhajtott a kocsival.

Az asszony azonnal értesítette a rendőröket és az élettársát, aki nem sokkal később az egyik dűlőúton megtalálta a lopott járművet. A történet leginkább szürreális része ez után következett. Amikor a tolvaj meglátta a nőt élettársát, segítséget kért tőle, azt állítva, hogy kifogyott az üzemanyaga.

Szia! Kifogyott az üzemanyagom, tudnál segíteni? 

– kérdezte a tolvaj az elvitt autó tulajdonosának párjától.

Miután kiderült, hogy kivel van dolga, dulakodás tört ki ki a két férfi között, de a tolvajnak végül ismét sikerült elmenekülnie a közeli kukoricásba. A férfi szerencsétlenségére a kecskeméti rendőrök már a közelben tartózkodtak az ellopott kisteherautó miatt. Végül a járőrök elfogták a kiskunfélegyházi férfit, aki ellen rablás és lopás miatt indult eljárás. A rendőrök kezdeményezték a férfi letartóztatását.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. szeptember 02. 07:33
Szia uram, fidesz tagsági érdekel? :D
ihavrilla
2024. szeptember 02. 07:18
Megállított valaki kannával a kezében, hogy segítsek, mert elfogyott a benzinje. Olyan hülye volt, hogy nem nézte meg hol van. Nekem csak rá kellett mutatnom a kb 4-500 méterre lévő benzinkútra. Egy kicsit zokon vette.
atti64
2024. szeptember 02. 06:07
A BÜDÖS PATKÁNY EZEKET IRTANI KELL NEM BÖRTÖNBE ZÁRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MÉG A LEVEGÖT IS SAJNÁLOM TÖLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tizennyolcfok
2024. szeptember 01. 21:21
a fideszes vidék mindennapjai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!