Rémisztő üzenet: Ne szülj, magyar nő! Az Orbán-rendszerben a gyereket beteg társadalom várja

2024. szeptember 08. 06:15

Para-Kovács Imre szerint a reprodukción kívül más dolgokkal is elüthetik az idejüket a nők.

2024. szeptember 08. 06:15
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Ízlelgessük Para-Kovács gondolatait: keresztény voodooo, számító populizmus és ostobaság. Szerinte ezek az ismérvek jellemeznek miket bőgatyás konzervatívokat. Bezzeg ők, a haladó értelmiségiek úgy vélekedhetnek lekezelő, cinikus módon, hogy a nők a reprodukción kívül más dolgokkal is elüthetik az idejüket, nem kell feltétlenül folyamatosan szülniük.

Úgy tesz a baloldal véresszájú megmondóembere, mintha bárki kötelezővé tette volna a gyermekvállalást. Mindenki szabadon dönthet arról, hogy milyen életet szeretne. Azonban a gyermekvállalás ellen kampányolni sunyi módon, politikai indokokkal vérlázító.

– Para-Kovács körmönfontan megfogalmazott, rémisztő üzenete egyértelmű, mégha nem is mondja ki kerek perec: Ne szülj, magyar nő! Hiszen az Orbán-rendszerben a gyereket beteg társadalom várja. Ez már több mint puszta kormányellenes kirohanás. Para-Kovács írása egyszerre támadás a kereszténység és magyar társadalom ellen. Senki nem vitatkozik azzal, hogy valóban megváltozott a nők társadalomban betöltött szerepe. Azt majd az idő eldönti, hogy jó irányba tart-e a világ, azonban a tapasztalatok és megfigyelések azt mutatják, hogy nagyon nem – gondolta magában mérgesen Felhévizy és megnyugtatásképpen leült a kedvenc foteljába, és elővette a korábban félbehagyott keresztrejtvényét.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Para-Kovács Imre

HVG

Idézőjel

A kormány politikai válasza a demográfiai helyzetre a keresztény vudu, a számító populizmus és a természetes ostobaság.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. szeptember 09. 22:39
Csak parázik szegény!
Csubszi
2024. szeptember 09. 22:34
Az ostoba balosoknak szól. Helyes, ők ne is szaporodjanak! Múljanak ki utód nélkül. Mindenkinek jobb lesz egy tisztább világban!
voltospultos-2
2024. szeptember 09. 12:03
tapir32 A szellemi teljesítményük a tagadásban merül ki. A tagadás nem önállóság, hanem függés a tagadottól. Ez, az infantilis függés állapota. Láttuk a törikönyvben. Roham a Téli Palota ellen. Persze kellett hozzá a cár inkompetenciája. A csőcselékuralom egy évszázadra visszavetette az oroszokat.
contractor-2
2024. szeptember 09. 09:23
A fiatalokat nem nagyon kell biztatni, hogy ne vállaljanak gyereket. Csak rá kell nézni az idei számokra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!