Reagált Shane Tusup a Sztárboxban elszenvedett brutális veresége után

2024. szeptember 24. 11:38

Torghelle Sándor vasárnap úgy elverte az amerikai származású edzőt, mint jég a határt.

2024. szeptember 24. 11:38
null

Nyitókép: Képernyőmentés, Blikk, Fotó: Zsolnai Péter

Ahogy arról beszámoltunk, vasárnap a Sztárboxban, férfi középsúlyban Hosszú Katinka volt férje és edzője, Shane Tusup és az egykori válogatott focista, Torghelle Sándor csapott össze. Az első menet legelején Torghelle kétszer is leütötte Shane Tusupot, végül a mérkőzés technikai KO-val fejeződött be: a volt labdarúgó gyakorlatilag lemészárolta az amerikait.

Az amerikai származású edző az elszenvedett vereségét követően távozott a ringből az öltözők felé, még az interjút sem várta meg. Most viszont Shane Tusup az RTL-en keresztül, közleményben reagált a történtekre – számolt be a Blikk

„A gondolataim között sem szerepelt, hogy két sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe. Azt gondolom, hogy a sportban arra nem illik büszkének lenni, ha valaki folyamatosan kapja a piros lapokat, hiszen ez komoly jelentéssel bír” – írta Shane Tusup.

Én a felkészülésem alatt csak a saját dolgomra koncentráltam és a fejemben nem volt más opció, kizárólag a fair-play, mint mindig. A mérkőzés befejezése a bíró döntése volt, amelyet elfogadtam és az ellenfelemmel történő sportszerű kézfogás után hagytam el a ringet” – tette hozzá. 

„Természetesen egy ilyen típusú mérkőzés után át kellett gondolnom, hogyan is tudnék nyilatkozni a ringben történtekről. A félreértések elkerülése végett, a sajtótájékoztatón elhangzottak visszhangjára a következőkkel szeretnék reagálni: a Sándorral való korábbi ismeretségünk révén nem gondoltam volna, hogy a poént többek komolyan veszik” – fogalmazott közleményében az edző.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuper
2024. szeptember 24. 14:39
Ezt mifelénk az "így jártál ba@szdmeg" tipikus eseteként emlegetik... "Farplé" szerint, temészetesen! :-))))))))
OszkárOszi
2024. szeptember 24. 14:34
- Mondja, Sándor, maga mindenhez ért? - Mindenhez is!
The Loner
2024. szeptember 24. 13:42 Szerkesztve
Jól elverték ezt a nagyképű, tetovált, agresszív f@szt . Ez is csak a nőivel tud erősködni, most végre emberére talált.
Zolotarjov
2024. szeptember 24. 12:50
Öreg ember nem vénember..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!