Torghelle Sanyi úgy elverte Shane Tusupot, mint jég a határt

2024. szeptember 23. 06:26

A úszóedző magas lóról esett nagyot, majd sértődötten elrohant, nyilatkozat nélkül.

2024. szeptember 23. 06:26
null

Nyitókép: Képernyőmentés, Blikk, Fotó: Zsolnai Péter

A Blikk arról ír, hogy az e heti Sztárboxban, férfi középsúlyban Hosszú Katinka volt férje és edzője, Shane Tusup és az egykori válogatott focista, Torghelle Sándor csapott össze.  Hozzáteszik: 

Shane Tusup korábban nagypapának nevezte Torghelle Sándort

(aki 42 éves, Tusup 36) úgyhogy a mérkőzés paprikás hangulatban indult. Tusupnak már korábban is volt köze a bokszhoz, de most lépett először ringbe, tudjuk meg. 

A focistának nagyon sokan szurkoltak az arénában, köztük Majka és Curtis is, akik egymás mellett bíztatták Sanyit. Az első menet legelején Torghelle Sanyi kétszer is leütötte Shane Tusapot, végül 

az egykori focista technikai KO-val kiütötte Tusupot: gyakorlatilag lemészárolta az amerikait.

„Szerintem az idei évad legtüzesebb mérkőzését láttuk” – mondta Majka a meccs után.

Shane Tusup aztán megsértődött, kisétált a helyszínről, interjút sem adott.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. szeptember 23. 08:17 Szerkesztve
Ezt a szart valaki élvezi????? Az persze nem baj, ha ezek egymást ütik. Minél szarabb a média színvonala, annál mélyebbre süllyed, mert egyre olcsóbban kell kihozni a műsorokat. Persze óriási előny, hogy egyre kevesebben és rövidebb ideig nézik ezeket a szarokat. Valamikor nálam is esti program része volt a TV nézés, ma már ez elképzelhetetlen. Még olyanok is lerobbantak mint pld. BBC. és más dok.csatornák, ezek is a libernyák propaganda részei lettek. Amit nézek, HírTV, közszolgálati adók, kb. hat csatorna, a többit nem.
tikkadt-szocske
2024. szeptember 23. 07:56
Kakasviadal elmeroggyantaknak. Sem Majka, sem Curtis nem érdekel. Felőlem agyon is verhetik egymást, a csatorna biztos jól fizet.
Héja
2024. szeptember 23. 07:53
Tus. Up. Taknyolt a nagyarcú szarházi. Csak tudnám, mi a fenét keres Magyarországon...
nemugatolmerkapol
2024. szeptember 23. 07:51
Shame Tusup
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!