Orosz kártya

2024. szeptember 09. 17:36

A trollkodás működik, Szijjártónk meg sütkérezhet a rá irányuló figyelemben.

2024. szeptember 09. 17:36
null
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

(Nyitókép: képernyőkép)

„Szijjártó Péter évek óta próbálja orosz ügynöknek álcázni magát, a gondosan felépített képet, miszerint a magyar külügyminiszter fedésben dolgozó moszkovita lenne, csak az zavarja, hogy az igazi hírszerzők valójában roppant diszkrét, okos, taktikus lények. És cseppet sem olyan kirívó alakok, mint a Lavrov-díjas oroszügyi légiattassé-futsalminiszterünk. Szóval az idő múlásával egyre erősebb a gyanú, hogy Péterünk simán csak egy troll, mint a főnöke, és arra játszik, hogy provokálja az EU-t és a NATO-szövetségeseket, majd amikor menetrendszerűen érkezik az ilyenkor szokásos fenékbe billentés, akkor a hazai bocskoros törzsközönségnek előadhatja, hogy »jaj, megint bántsák a magyart.«

A legújabb ragyogó ötlete, hogy az orosz titkosszolgálat Nyugat ellen vívott szabotázsakciói kellős közepén a magyar nemzeti kártyával rászabadít az EU-ra egy halom kémgyanús oroszt. Az érintett országok döbbenten tiltakoznak, mire jöhet a szokásos műsértődőzés, hogy a lengyel, a skandináv és a balti kollégák mind hazugok, meg hülyék – tényleg, mit tudnak ők az oroszokról? -, a magyar szolgálatok meg ellenőrzés alatt tartják az ideérkezőket. Ezen a ponton Szijjártó egy sírva röhögős emojit is mellékelhetne a közleményéhez cirill betűs LOL-lal.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. szeptember 10. 19:07
Abból soha semmi jó nem sül ki, ha ez a kopasz drogos birka fabatka elkezd okoskodni. 😎
tapir32
2024. szeptember 10. 11:59
Aki semmit nem ért a világból, az a Népszavába írogat!
Glück28
2024. szeptember 10. 06:34
Ez a baj ugye, te senkiházi faszkalap, hogy téged mindenki leszar és maximum csak röhög rajtad te utolsó vesztes.
Parittyás
2024. szeptember 10. 05:55
Rá fognak még a sírodra szarni! Idióta! Tényleg ennyire hülye vagy, vagy fizetnek érte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!