Orbán Viktor új videót tett közzé a kötcsei piknikről

2024. szeptember 12. 22:40

A miniszterelnök a kötcsei pikniken tartott beszédét figyelő hallgatóság ruházatáról mutatott be egy összeállítást.

2024. szeptember 12. 22:40

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala / képernyőfotó

Kötcsei stíluskisokos címmel osztott meg új videót a miniszterelnök a TikTok-oldalán. Orbán Viktor a kötcsei pikniken tartott beszédét figyelő hallgatóság ruházatáról mutatott be egy összeállítást.

Orbán Viktor a 2009-es kötcsei találkozón ismertette először a centrális erőtér koncepcióját, ám mostanra új belpolitikai struktúra alakult ki, amely új értelmezést igényel. Az idei beszédében új irányvonalat mutatott be, és hangsúlyozta:

Magyarország számára új gazdaságpolitika szükséges, amelynek alapja a gazdasági semlegesség.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 13. 07:51
Bohócösszejövetel.🥳
magyarok2026
2024. szeptember 13. 05:15
Ez a kitüntetett orbánpatkány is pont olyan takonygerinc mint a hájnáci bunkerét megáldott pedofil seggturkász buzi meg az összes többi aberrált illibernyák!:DDDDDDDDDDDD Tagadta a bűnösségét a kisgyereket felrúgó karateedző A. Tibor azzal védekezik az ügyészségen, hogy nem akarta bántani a gyereket.
blackorion93
2024. szeptember 13. 00:24
Szegény Jeszenszky fullba nyomta kretént. Soha ne nyomjátok fullba a kretént!
magyarok2026
2024. szeptember 13. 00:17
A szétkurva megáldott bese hímringyói tovább szopnak!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 30 nyertes per felett tartanak Magyar Péterék a kormánymédiával szemben „Ma épp a Mandiner című szennylappal szemben nyertünk helyreigazítási pert. Hiába hoztak még egy hazudozó tanút is. Ez a nyolcadik nyertes perünk volt csak az ötkertes mesedélután kapcsán. Összességében már harminc nyert per fölött tartunk. Ezt kell majd kiírnotok 30 napra a címlapotokra skacok: »valótlanul híreszteltük, hogy Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti belvárosi szórakozóhelyen nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.« Ja, és fizethettek még 2000 euró perköltséget. Természetesen ma is újabb valótlanságokat fognak lehozni. Mi meg újra bepereljük őket”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!