Orbán Viktor felkészült a legrosszabbra is: terepszemlét tartott (Videó)

2024. szeptember 13. 14:30

A miniszterelnök pénteken délelőtt az esőzések miatt szükségessé vált árvízvédelmi felkészülést ellenőrizte.

2024. szeptember 13. 14:30
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) az esőzések miatt szükségessé vált árvízvédelmi felkészülést ellenőrzi a Duna árvízvédelmi létesítményeinél Budapest és Pest vármegye határán 2024. szeptember 13-án. A miniszterelnök meghallgatta a vízügyi szakemberek és a védekezésért felelős Energiaügyi Minisztérium vezetőinek egész Magyarországra vonatkozó jelentését a várható vízállásokról és a szükséges intézkedésekről. Jobbról Czepek Gábor, az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken délelőtt az esőzések miatt szükségessé vált árvízvédelmi felkészülést ellenőrizte Budapest és Pest vármegye határán, a Duna árvízvédelmi létesítményeinél – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

A miniszterelnök meghallgatta a vízügyi szakemberek és a védekezésért felelős Energiaügyi Minisztérium vezetőinek egész Magyarországra vonatkozó jelentését a várható vízállásokról és a szükséges intézkedésekről – mondta a sajtófőnök.

(MTI)

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 14. 10:24
Bástya elvtárs meghallgatta Pelikán József beszámolóját a gátról…😉
Valodi
2024. szeptember 13. 23:48
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2 18:50 "Az alacsonyabb terület lakott vagy megtartandó részeit meg kell védeni kisebb töltésekkel, vagy fel kell adni" "ennyire lehet komolyan venni titeket." - höhöhö ... Tállai Bandi azért csak ezekkel a gondolatainkkal kampányolt! Sosem felejtem el a másnapos, üveges tekintetét, amikor 2002 tavaszán megkérdezte Veres Nándor nagykörűi polgármestert, hogy "mit is tudok én ebben segíteni"?
Valodi
2024. szeptember 13. 23:42
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2 18:48 "Szegeny buta Angyan.. egy alomvilagban rekedt" - ha ennyire tájékozatlan lennék, mint Te, azért nem tenném közszemlére! " ... a Fidesz-KDNP 2006-os és 2010-es választási programja, de még a kormányra kerülést követően ezek alapján kidolgozott, és szinte teljes konszenzussal fogadott Nemzeti Vidékstratégia (NVS) is a saját hagyományainknak megfelelő, többfunkciós európai agrár- és vidékmodellt hirdette. Ez a valóban „nép-párti” stratégia és program a minőségi élelmiszer-termelést célozva a családi kis-/középbirtokok és – piaci versenyképességüket garantáló, többcélú, önkéntes, a hasznot a létrehozó családokhoz visszaosztó – „Hangya” típusú szövetkezeteik meghatározó szerepére, valamint a termelők és a fogyasztók összekapcsolására, a város és vidéke élelmezési és élelmiszer-biztonságot garantáló, szerves kapcsolatainak helyreállítására épült. Ezt a stratégiát ... a 2010-es választások megnyerése után röviddel az Orbán-rezsim megtagadta."
Valodi
2024. szeptember 13. 18:44
patmore 17:10 "Azon kívül hogy Ooooobán, van-e mondanivalód" - höhöhö ... Bogár Lászlónak volt: "Ángyán József a magyar nemzet, mint közösség számára az anyagi-fizikai élettér szempontjából legdöntőbb területen, a földművelés és vidékfejlesztés terén kezdett az átfogó, hosszú távú stratégia megalkotásába, majd a valóra váltás megszervezésébe. Ez a stratégia először tett kísérletet arra, hogy a kérdés minden elemét együtt kezelve adjon világos képet a helyzetről, a szükséges és a lehetséges teendőkről. Minden jel arra utalt, hogy a magyar vidéki társadalom hosszú évtizedek után először kap valós esélyt arra, hogy alávetett helyzetéből kikeveredjék. Éppen ezért igazán megrendítő, hogy Ángyán József e stratégia végrehajtásának kezdetén indoklás nélkül a felmentését kérte, amit a miniszterelnök minden ellenvetés nélkül el is fogadott." Aztán ugye kiröhögték és összeköpködték a NER nyomoroncok ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!