Orbán véresszájú kritikusa borította a bilit, de a tartalma a saját fejére hullhat

2024. szeptember 09. 09:27

Politológusi minőségében megszólalva ugyanis szinte soha nem volt képes megjósolni a politikai folyamatokat.

2024. szeptember 09. 09:27
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Magyar Nemzet

„A tudományos szocializmus nagy ismerője ezúttal a Klikk TV-ben bizonyította, hogy fölötte nem szállt el az idő, magát most is úgy látja, mint amikor 1973-ban a marxista őstörténet-elmélet fejlődéséről írt könyvet. Tévedhetetlennek gondolja magát, pedig a pontos időn kívül nem tud mást megmondani. 

Politológusi minőségében megszólalva ugyanis szinte soha nem volt képes megjósolni a politikai folyamatokat, sőt jobbára az általa elmondottaknak pont az ellenkezője valósult meg.

Ágh elvtárs ezúttal nagy hibát követett el, szavait ugyanis könnyű lesz ellenőrizni. Borítani akarta a bilit, de a tartalma vélhetően a saját fejére fog hullani.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tavirozsa2
2024. szeptember 09. 14:20
Műveiből: "Bevezetés a marxizmus-leninizmus társadalom- és történetelméletébe; Oktatási Minisztérium, Bp., 1975 (A filozófia időszerű kérdései)"... "Demokratikus szocializmus. A szocializmus alapértékei és a marxizmus hegemóniája; Zrínyi, Bp., 1989 (Álláspontunk)"... 2024-ben mindenképpen fontos, hogy Ágh Attila mit gondol napjainkról.... 🕳️😩
Hangillat
2024. szeptember 09. 13:52
Tönkmenet A marxi materializmussal rokonítható antifa ágán ülő, a leggyengébb láncszemet is tartalmazó 3 LE trójai faló teljesítményű láncfűrészes fűzfapolitológus maga alatt vágja az orbáni elvonás tönkjének vélt ágat.
nemecsekerno_007
2024. szeptember 09. 13:27
Ha nem ők irányítják a rendszerváltást, akkor ez is valamelyik szatymazi barackfán lengedezett volna 1990-ben.
Gonella
2024. szeptember 09. 13:20
csintalan, ágh, kéri - ők a bolsevizmus közelmúltbeli teológusai. kiváló elmék és ezt meggyőzően bizonyították is. életművük alá temettethetik magukat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!