Orbán üzent Scholznak, miután a német kormány bejelentette: szembeszáll az illegális migrációval

2024. szeptember 11. 08:34

Belátták, a magyaroknak volt igaza. Megint.

2024. szeptember 11. 08:34
null

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ahogy megírtuk, Németország minden határon ellenőrzést vezet be és azon dolgozik, hogy megtagadhassa a migránsok belépését. Magyarul Németország olyan döntést hozott, ami egyértelmű jele annak: belátták, hogy tévedtek és a magyar kormánynak volt igaza a migráció kérdésében 2015-től fogva. Orbán Viktor már akkor kijelentette: a migrációs válság Európa stabilitását fenyegeti, hacsak a kontinens nem lép fel határozottan. Hozzátette, Magyarországnak nincs szüksége migránsokra, akiknek a legtöbbje muszlim.

Most maga a magyar miniszterelnök reagált az eddigi politikájukkal drasztikusan szembekerülő német lépésre:

„Németország úgy döntött, hogy szigorú határellenőrzést vezet be az illegális migráció megállítása érdekében. Scholz kancellár, üdv a klubban!”

 – írta Orbán Viktor az X-en.

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 11. 16:52
Ez is csak egy aljas zsidó kommunista trükk a szavazóik àtbaszására. Ezt tanulták el a köpcös cigány gecitől, semmi mást.
W23458
2024. szeptember 11. 13:26
És mit fognak csinálni a már bennlévő migráncsokkal?
palicsi-2
2024. szeptember 11. 13:22
Félreértitek! Szigorú határellenőrzés lesz, a határátkelőkön, az úti okmányokkal érkezőknek! A zöld határ meg, le van... Volt már hasonló EU-s döntés, az EU külső határaira. Az eredmény a hosszabb sorok voltk!
tibeti
2024. szeptember 11. 13:04
"nekünk nem igazunk van, hanem igazunk lesz!" na tessék, és lám...!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!