Ment volna Antall József homokzsákot tölteni a gátra?

2024. szeptember 21. 21:28

Ezt a költői kérdést tette fel nekem most este olyasvalaki, aki nagyon-nagyon közel állt a miniszterelnökhöz.

2024. szeptember 21. 21:28
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Nyitókép: MTI/Varga László

„Magam elé képzelem Antall Józsefet, és már a gondolat borzasztó. Egy olyan embert látok magam előtt, aki a fotózáson magától értetődően egyenrangúan állhatott az amerikai meg a francia elnök vagy éppen az angol miniszterelnök mellett. A nagyon-nagyon közeli ismerős szerint a miniszterelnök a homokzsákkal ötletelő PR-est elküldte volna a p…csába. Ezt azért nem hiszem. Azzal viszont egyetértek, hogy az árvíz kapcsán telefont ragadott volna, de nem irányított, csak kérdezett volna, hogy miben tud segíteni, van-e elég homokzsák, erőgép és ember. Tényleg csak egy gondolatkísérlet, de próbáljuk elképzelni, hogy két magyar miniszterelnök közelít a gáthoz! Az egyik Orbán Viktor, a másik egy úr.”

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 23:21
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­k­e­­l­d­­­ ­­a­­­ ­s­z­­­e­x­i­­ ­p­­u­­n­­­c­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Zolotarjov
2024. szeptember 21. 23:20
Nem ment volna, amit persze te ócska proli felhánytorgattál volna neki, ahogy most a paraszti közegből érkező Orbánnak meg azt rövid fel, hogy ember a gáton… A lényeg, hogy te egy ócska pitiáner proli voltál akkor is, és most is az vagy.,
Málaga21
2024. szeptember 21. 23:16
Annak idején havas és az egész ballibsi bagázs ugyanúgy nácifasisztázta Antallt, mint most Orbánt. Akkor is tombolt a dittatúra, meg a Horthy restauráció, és percenként indultak a vonatok Auschwitzba.
johannluipigus
2024. szeptember 21. 23:12
Csak nem férsz a bőrödben te havas féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!