Meleg

2024. szeptember 10. 06:40

A Fidesz és a meleg parti ugyanúgy összetartozik, mint Hacsek és Sajó.

2024. szeptember 10. 06:40
null
Hegyi Iván
Hegyi Iván
Népszava

Nyitókép: MTI Fotó, Beliczay László

„Hovatovább a Fidesz és a meleg parti ugyanúgy összetartozik, mint Hacsek és Sajó, Stan és Pan, Starsky és Hutch. Nézzük a korábbi vidám képeket a Karmelita kolostort megszentelő Bese Gergő plébánosról, és a papika mellett ott mosolyog Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettestől Rétvári Bence államtitkáron át Deák Dánielig, a XXI. század vezető komornyikjáig a Nemzeti Együttműködés Rendszerének megannyi működtetője és szekértolója.

Összetartoznak. Nem azért, mert Semjén, Rétvári és Deák meg a többi NER-lovag is meleg – bár még sok minden kiderülhet, mit lehet tudni –, hanem azért, mert mindannyiukra vonatkoztatható: a valóság és az, amiről papolnak, gyökeresen eltérő.

Ahogyan a szintén sajátos ízlésű, nagy étvágyú Szájer Józsefnél is az volt. (Már, ha helytálló a múlt idő használata.) A Fidesz-alapító brüsszeli bürokrata egy ereszen próbált menekülni a meleg parti gyalázata elől, amiben nem a meleg, hanem a parti a szégyen, mert huszonöt emberrel közösen partizánkodni, az a keresztény morállal szembe menő skandalum. (Covid-járvány és kijárási tilalom alatt meg az előírások semmibe vétele és minimum gondatlan veszélyeztetés is.)

Na, de ezek a figurák éppen annyira keresztények és hitelesek, amennyire Bese nem tisztelendő atya korábbi önvallomása: »Mindig, mindenhol, minden körülmények között a keresztény erkölcsiséget képviselem.« Most tessék elképzelni a meleg partik intenzív jeleneteit, bár állítólag meg is lehet nézni a pajzán plébános egy-két hardver akcióját, mert azokról felvételek készültek.

Az LMBTQ ellen (is) ádáz harcot vívó jelenlegi hatalom valahogyan az ilyen zavaros hancúr huszárokat választja ki az Alaptörvény megírására vagy a Miniszterelnökség felszentelésére. Valahogyan? Inkább hamis voltából, Bese habbal jellegéből fakadóan.

Ez az igazán meleg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SGGYJMZ
2024. szeptember 12. 13:22
Már csak ez hiányzott, hogy ez a levtézéett Népszabadságos "fociszakértő" (Varga Zoli egykori meghurcolója) felcsapjon erkölcscsősznek. Undorító figura, de mind ilyenek ezek.
Batman007
2024. szeptember 12. 09:57
Reszkessetek buzik megjött Iván az új szeráf .
szintetikus
2024. szeptember 12. 06:30
Velejéig romlott buzi párt, akinek a kamu vallás csak álca. Ha lenne isten hányna tőlük.
linkeloe
2024. szeptember 11. 22:27
IVÁN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!