Megrázó: hajléktalan, járókeretes férfit rúgott hátba egy fiatal Budapesten, nyomoz a rendőrség (videó)

2024. szeptember 08. 18:38

A bántalmazott férfitól egy másik bejegyzésben bocsánatot kértek, melyet ő elfogadott.

2024. szeptember 08. 18:38

Hajléktalan, járókeretes férfit rúgott hátba egy fiatal Budapesten, a XV. kerületben, tettét egy ismerőse még videóra is vette. A felvétel a Facebookra is felkerült, melyen jól látható, hogy a férfi arccal a földre esett – számolt be a megrázó esetről az RTL  Híradó.

A videó óriási felháborodást váltott ki.

Ezután pedig egy másik bejegyzést is közzétettek, melyben ugyancsak névtelenül azt állították, a férfi megbocsátott támadóinak. 

Már beletörődött a sorsába

A Híradó stábja megkereste a bántalmazott férfit, aki megmutatta a sérüléseit, és azt mondta, 

mivel nem akar konfliktust, így elfogadta a bocsánatkérést. 

A húsz éve az utcán élő egykori kőműves hozzátette, az utóbbi időben sokan bántják, de már beletörődött a sorsába. 

A rendőrök garázdaság miatt nyomozást indítottak – olvasható az rtl.hu-n.

Az RTL Híradó összeállítását alább tekintheti meg:

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2024. szeptember 09. 17:09
Undormány aljasság. Ez a bolsevista nevelés, szellemiség következménye. De hát mit lehet várni, ha a Pol Pet naponta követhet el különböző aljasságokat, aztán a bíróságok meg neki adnak igazat, meg mentelmi joggal védik meg...
Krupp Skya
2024. szeptember 09. 09:48 Szerkesztve
Az ÁVH-s fiatal az ilyen, a rokkant földjét nem tudták elvenni ezért hátba rúgták. Jó hogy nem államosították a rokkant kocsiját valami baloldali rokkantkocsi reform alapján. Köröm reformot is végeztek volna, ha náluk lett volna Körmös Bauer műkörmös manikűrös cucca. Kiváncsi vagyok mikor lesz Körmös Bauer utca. Vagy mikor lesz Körmös terem Brüsszelben. Hornterem, Apróterem, Vérbíróterem, Körmösterem. A Tvitteren meg megjelenik, hogy a Szarunió Mitterem.
alexandrosz-2
2024. szeptember 09. 08:36
Valaki nagyember kötélrevaló pici fiacskája lehet ez az aljas kis patkány, mert sunyin kussolnak róla.
madárinfluencer
2024. szeptember 08. 22:59
Néhány napja az Örs vezér téri Ikea főbejárata előtt két kb. 15 éves suhanc harsányan és gátlástalanul ökörködött egy Ikea bevásárló kocsival, majd elkezdtek egy bokor alatt fekvő hontalant terrorizálni, két lány társuk szórakoztatására. Jó lenne, ha a rendőrség el tudna kapni néhány ilyen "ártatlan kiskorút".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!