Magyar Péter nagy hibát követett el

2024. szeptember 20. 06:09

Kontraproduktív lehet az új ellenzéki messiás árvízvédelmi ripacskodása.

2024. szeptember 20. 06:09
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Magyar Péter Facbook-oldala

„Az árvízi helyzetből politikai hasznot akart húzni Magyar Péter, ugyanakkor a védekezést irányító hivatalos szervek támadásával túl messzire merészkedett és ugyanazt a hibát követte el, mint amit baloldali elődjei a koronavírus-járvány kitörésénél. De nemcsak a védekezést támadja, hanem hazugságokat is terjeszt, amivel a védekezést kézben tartó hivatalos szerveket próbálja lejáratni, ami ilyen helyzetben rendkívül veszélyes. Nézzük részletesen, mi a valódi helyzet mindazzal szemben, amit az ellenzék új messiása összehordott az elmúlt napokban!

Talán azzal érdemes kezdeni, hogy veszélyhelyzetekben, mint például a járvány, a háború vagy az árvíz, az emberek többsége összefogást és együttműködést vár el a politikai szereplőktől. Akik azonban az ilyen helyzeteket is politikai haszonszerzésre használják, megbüntetik. Ez történt a 2020-as koronavírus-járvány idején, amikor a balliberális oldal támadta a kormányzatot és a járványügyi szerveket.

Ezt is ajánljuk a témában

A viselkedésük következtében bezuhant a támogatottságuk, míg a nemzeti egység fontosságát hangsúlyozó kormányoldalé megerősödött.

A mostani helyzetben is hasonlóra lehet számítani, hiszen Magyar Péter gátlástalanul támadja a védekezésben részt vevő hivatalos szerveket, ami meglehetősen kontraproduktív rá nézve. Bár gyorsan lecsapott az árvíz témájára, a kapkodással komoly hibákat is elkövetett, ugyanis szemmel láthatóan politikai haszonszerzésre használja fel az árvízhelyzetet és még a gátak mellől is a kormányzatot, illetve a védekezést szervező hivatalos szerveket támadja. Ráadásul ripacsként viselkedik, és úgy tesz, mintha nélküle nem működne a védekezés.

Ezt is ajánljuk a témában

A politikus szavait a honvédség, a katasztrófavédelem és a vízügyi szakemberek is visszautasítják, emellett a kormányzati szereplők is világosan reagáltak. Mint fogalmaztak: a gátakon nincsen helye a politikának. Orbán Viktor ennek megfelelően arról beszélt, hogy a gátakon nincsenek pártjelvények, csak védekező emberek. De még a kormányt állandóan támadó Gyurcsány Ferenc is felmérte, hogy ebben a helyzetben mi egy politikus teendője. Még a DK vezetője sem támadta a kormányt vagy a védekezésben részt vevő hivatalos szerveket, kifejezetten visszafogottan kommunikált az elmúlt napokban. Hasonlóan viselkedett a többi ellenzéki párt is, egyedül Magyar Péter nem érzékelte, hogy ilyen helyzetben mi a teendő.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldalkosár
2024. szeptember 20. 08:16
Egy olyan szaralak, aki terror alatt tartotta a feleségét, a nyakánál fogva vezettek ki egy szórakozóhelyről, hogy egyebekről ne is beszéljünk, az nem vehető komolyan. Politikusként semmiképpen. Ignorálni kellene. Értem, hogy van 35%-a és emiatt mégiscsak napi szinten foglalkozni kell vele, hogy tényezővé vált, hogy ő maga és pártjának képviselői benn vannak az EP-ben, a fővárosi és a pest megyei közgyűlésben, de a politika és a média azzal, hogy foglalkozik vele, legitimálja ezt a trógert. Amit pedig nem érdemel meg. Ez tragédia.
RasPutin
2024. szeptember 20. 08:07
recipdoki 2024. szeptember 20. 07:33 Ez az a Deák Dániel, a Bese Gergő által megáldott Megafon munkatársa Csak Danikára nem szenteltvíz jutott hanem síkosító.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 08:07
🍓 ️ ­É­r­t­é­­­k­­­e­­l­d­­­ ­a­­ ­­s­z­e­­x­­i­­ ­­p­u­n­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
august
2024. szeptember 20. 08:04
ugyanakkor tetszik danika vergődése, méghogy az árvizet ne használjuk potikai haszonszerzésre :D a ki lett vezényelve a teljes fidesz a gátakra - fotózkodni. a kedvencem pócs, aki a tiszánál jelentette, hogy minden rendben az árvízzel, meg tuzson bence, aki öltönynadrágban, lakkcipőben kikerálva lapátolt egyet egy fotó erejéig :D --------------- :)))))) Ez a "lakkcipő" ez kurvára hatásos, bolsiul -fényest jelent. Amúgy Tuzson Bence egy szlovákiai nemzetközi rendezvényről, -útközben "esett be" az árvízvédelmi munkálatokhoz. Hát ez az oda is gumicsizmába kellett volna mennie, elvégre árvíz van, és az árvizi divatot Magyar Péter diktálja, szerezhetett volna még mellé egy tulok-szarvat is, mi? Nem tudtok mibe kötözködni csak a lakkcipővel. Amúgy lehet hogy több homokzsákot töltött meg, mint a Tisza osztag az utazós szelfikre, és fészbuk-posztokra specializálva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!