Magyar Péter kórházi akciója: megszólalt a Kórházszövetség elnöke

2024. szeptember 04. 22:07

A Bethesda igazgatója szerint a várólisták mindenhol nagyon hosszúak, nem ritkán hosszabbak, mint a magyar intézményekben.

2024. szeptember 04. 22:07

Nyitókép: Hír TV YouTube csatorna

Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke volt az egyik vendége a Napi Aktuális tegnapi adásának. A Bethesda kórház főigazgatója a nyári légkondi-mizéria kapcsán elmondta, hogy a felajánlásoknak köszönhetően nagyon sok klímaberendezést tudtak végül beszerelni. A szövetség elnöke hangsúlyozta, hogy rengeteg intézmény megújult az elmúlt időszakban, de kétségtelen, hogy Budapesten jelentős elmaradások vannak. 

Magyar Péter akcióival kapcsolatban megjegyezte, hogy a politikai kommunikáció mindig a szélső értékekre fókuszál az egészségügy kapcsán.

Velkey a várólisták kapcsán azt hangsúlyozta, hogy ez komplex kérdés, nem csak financiális, emberi erőforrás vonzata is van. 

A várólisták mindenhol nagyon hosszúak, nem ritkán hosszabbak, mint a magyar intézményekben

 – húzta alá a kórházigazgató. Hozzátette: arra is volt, példa, hogy egy család azt kérte tőlük, hogy inkább itthon műtsék meg a gyermeküket, mert Nagy-Britanniában sokkal többet kellett volna várni a beavatkozásra. 

Hangsúlyozta ugyanakkor, több forrásra lenne szüksége az egészségügyi ágazatnak.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg: 

 

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2024. szeptember 15. 22:11
hoppá
krisz09
2024. szeptember 05. 11:36
"files32 2024. szeptember 05. 05:19 Hogy jövedelmező legyen a ner embereknek a magáneü oda kell tetelni a népet." Sikerült le "ner ember"-ezni az összes orvost a magán eü-ben, ja és az államiban is, mert elég nagy két halmaz metszete. Ja, és már az is baj, hogy átmegy a fizetősbe az, aki meg tudja/akarja fizetni, ezáltal kevesebb beteget, ergó több 1 betegre jutó pénzt és erőforrást hagyva az államiban? Akkor javaslom, kérje meg a privát rendelésre járó polgártársainkat, járjanak ismét az államiba, mert ez az államiba járók kívánsága. Vagy kérje a kormányt, szüntesse meg a privát eü-t. Aztán pár hónap múlva térjünk vissza a várólisták témára, amit szintén nagyon szeret a propaganda.
alexandrosz-2
2024. szeptember 05. 08:50
Velkei szerint örüljünk, hogy lik van a seggünkön. Szerintem meg a kurva anyjukat orbánostól, amiért képtelenek rendet tenni itt is. A hoholok, zsidók, niggerek pénzelése helyett talán a magyarok egészségére illene költeni a pénzünket!
Moslékzabáló
2024. szeptember 05. 06:21
Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Magyar az egészségügyért, oktatásért, közlekedésért aggódik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!