Magyar Péter bejelentette: akár ki is zárhatják a Tisza Pártból

2024. szeptember 29. 16:35

Ha így haladunk, Magyarnak a saját mércéje szerint sem lesz helye a saját pártjában.

2024. szeptember 29. 16:35

Fotó: Attila Kisbenedek/AFP

Magyar Péter nemrégiben bejelentette, hogy még több évet kérne magára, mint az ügyészség. Szerinte ugyanis amivel gyanúsítják valójában nem lopás, hanem rablás lehet. Ez azt jelenti, hogy két vagy háromévi szabadságvesztés helyett szerinte akár nyolc évet is kaphatna.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt tetézte Magyar azzal, hogy bejelentette:

„a TISZA Párthoz és a TISZA Szigetekhez nem csatlakozhatnak szándékos bűncselekmény elkövetéséért elítélt emberek.” 

A dolog pikantériája, hogy Magyart az ügyészség pont egy szándékos bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja, amely – a pártelnök logikáját követve – azt jelenti, hogy ha elítélik, akkor Magyar Péter saját mércéje szerint sem lesz helye a saját pártjában.

Magyar közben a mentelmi joga mögé bújik, nem hajlandó lemondani, újabbnál újabb feltételeket támaszt, holott korábban, az európai parlamenti kampányában még arról beszélt, hogy a mentelmi jog intézményét eltörölné.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laurahann
2024. szeptember 29. 19:30
Szóval, ez egy igazi hülye. Ez a sok nyugtalanság, balhé, hazudozás, magamutogatás, fel sorolni sem lehet a szar jellemét mind arra utal, bizony pszichésen nincs rendben....
sexykitty-5000098
2024. szeptember 29. 19:23
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­­e­­­l­d­­ ­a­ ­s­­­z­­e­­x­i­ ­­p­­u­n­­c­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
SzaZo
2024. szeptember 29. 19:05
A világ elveszett. Mindenhol feltörnek a pszichopata őrültek és mivel egyre több ilyen selejt van, milliók követik őket.. Megértünk a pusztulásra.
2024. szeptember 29. 19:03 Szerkesztve
Szarok én a Tiszátokba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!