Lendvai Ildikó hatalmas öngólt lőtt

2024. szeptember 16. 09:26

Annyira rossz kapucsengőt nem nyomhat a miniszterelnök, ha ilyen sikeresen tudja immár tizennégy éve irányítani az országot.

2024. szeptember 16. 09:26
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

„Lendvai Ildikó, a ma már gyakorlatilag nem létező szocialista párt egykori prominense rendszeresen figyeli és kommentálja a heti történéseket. Legutóbb Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújára reagált a Facebook-oldalán. Mindig valami nagyon nagy dolgot szeretne mondani, de valahogy mindig balul sül el a próbálkozása. Ezúttal sem volt másképpen. 

Kiragadott az interjúból egy rövid részletet, és a régi pártállami múltjának köszönhetően igyekezett kifordítani a szövegrészt és a baloldal számára fogyaszthatóvá tenni:

»A miniszterelnök ismét szólott hozzánk az állami rádióból. Végre! Pár hónapot kihagyott, talán ezért is volt olyan nehezen kibírható a nyár. Meg a hőguta miatt, de azt még elviseltük volna valahogy. Megint megmondta a tutit: ‘A magyar gazdaság a fellendülés kapujában áll«. Száz százalék, hogy így van. Ott áll, álldigál a magyar gazdaság a kapuban. Vele áll Orbán is, hol állna máshol. A kapuban. Csak az a baj, hogy mindig rossz kapucsengőt nyom meg.’«

Az állampárt hajdani cenzora ezúttal tényleg nagyot hibázott. Hiszen arról azért még ő sem feledkezhetett meg, hogy egymás után négy alkalommal tudott kétharmaddal győzni Orbán Viktor vezetésével a Fidesz. 

Tehát Lendvai szavaival élve, annyira rossz kapucsengőt nem nyomhat a miniszterelnök, ha ilyen sikeresen tudja immár tizennégy éve irányítani az országot. Ellenben egykori elvtársnőjével, Kunhalmi Ágnessel, akinek valóban meggyűlt korábban, emlékezetes módon a baja egy ajtóval.

Úgyhogy jobb lett volna mindenkinek, ha ez a poszt nem születik meg, mert ez bizony öngól volt a javából!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. szeptember 16. 23:27 Szerkesztve
Te Balázs a gólt azt rúgják. Lőni a Trumpf-ot szokták. Pl. milyen rosszul festett volna ha Juszt László orvvadászról igy adnak hírt: Juszt László orvvadász egy vemhes őzet, meg négy vemhes nyulat rúgott. Persze rúgni is fog nemsokára, majd ha az utolsókat rúgja.
Krupp Skya
2024. szeptember 16. 20:58 Szerkesztve
Orbán Viktor majd lassan csenget, hogy a süket Lendvai Ildi néni is meghallja.
hátakkor
2024. szeptember 16. 17:17 Szerkesztve
Szocionista Ildikó, meg az egész élete, a marxizmus kommunizmus egy nagy öngól. Gondoskodunk róla, de még írogat. Mandiner nélkül kevesen tudnának az újabb téziseiről..
jattila48-2
2024. szeptember 16. 17:09
A lejárt szavatosságú komcsi szipirtyó pedig a kapuzárási pánik csengőt nyomogatja szorgalmasan. Hát nyomogassa csak, a kutyát sem érdekli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!