„Kéne egy patkányirtás” – botrányos megszólalás a járulékfizetést elkerülő Iványi Gáborék tüntetésén (videó)

2024. szeptember 21. 17:06

Az eseményen részt vett Magyar Péter és Mácsai Pál is.

2024. szeptember 21. 17:06
null

Nyitókép: Képernyőkép / Euronews.com

Ahogy arról beszámoltunk, az „Emberek az emberekért” program keretein belül számos, a balliberális oldalhoz kötődő magyar előadó lépett fel a Blaha Lujza téren pénteken. A demonstrációt az váltotta ki, hogy az Iványi Gábor volt SZDSZ-es parlamenti képviselő által vezetett Magyar Evangéliumi Testvérközösség (MET) két iskoláját is bezáratták nemrég. A lelkész szervezete korábban folytatólagosan nem fizette saját munkavállalóinak járulékait, egy másik intézménye pedig 9 millió forintot meghaladó lejárt közműtartozást is felhalmozott.

A Népszava jelen volt a demonstráción, a lap által készített videóban pedig hallhatjuk egy nőtől azt a botrányos megszólalást, miszerint az ügyet követően „kéne egy patkányirtás”. Egy másik részvevő szerint pedig „birkanép ”vagyunk. 

A videón látható az is, hogy a tüntetésen részt vett Magyar Péter és Mácsai Pál színész is. Patkányokról legutoljára Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP korábbi képviselője beszélt: 

„Ha már szókimondó vagyok: sok a patkány Magyarországon, ha már a patkány-téma felhozódott Budapesten” – mondta Bangóné 2019-ben arra, hogy miért nő a Fidesz támogatottsága. 

A botrányos megszólalásokkal teli videót itt megtekintheti

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 19:59
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­k­­­e­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­e­­x­i­ ­­­p­u­n­­c­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
B_kanya
2024. szeptember 21. 19:55
Ez D-dúr és e-moll 2024. szeptember 21. 19:46 ""DINO54 ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. szeptember 21. 19:36 NE HAZUDJ! Tanév vége előtt pár nappal már ismert volt a határozat." Ezt gondolt át még egyszer! "a kormányhivatal az augusztus 29-i keltezésű indoklásban július 24-i pénzügyi adatokra és köztartozásokra hivatkozott (...) " mavtelep.wesley.hu/ "Tisztelt Szülők! Kormányzati rendelet értelmében iskolánkban az oktatás június 2-án a következőképp lesz, MIUTÁN A HAGYOMÁNYOS TANÍTÁST MÉG MINDIG NEM ENGEDÉLYEZETT..." Hazudtok reggel, éjjel meg este.
Box Hill
2024. szeptember 21. 19:55
Van a Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek (MET) adótartozása vagy nincs?
Kovács Ubul
2024. szeptember 21. 19:55
"a dunavecsei plébános több éven keresztül érzelmi és szexuális kapcsolatban állt egy harcosan kormánypárti médium fiatal férfi munkatársával. Ebből a kapcsolatból a lap és a plébános is profitált: több cikk és videó készült Besével, többek között a külföldi zarándoklatokról is, amelyeken együtt vettek részt. Egy idő után a fiatal férfi meg akarta szakítani a kapcsolatot, mert észrevette, hogy a plébános pornóvideókban szerepel"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!