Keményen kiosztotta a Momentumot a magyar zenekar frontembere (VIDEÓ)

2024. szeptember 02. 07:59

A NOlimpia szégyene örökre ráégett a pártra.

2024. szeptember 02. 07:59
null

Nyitókép: TikTok

Nem fogta vissza magát Petrás János, a Kárpátia frontembere egyik koncertjén, amikor is a színpadon állva az olimpiáról ejtett pár szót.

„A szarházi momentumosok és az összes köcsög, aki úgy gondolta, hogy azt a pénzt, amit az olimpiára költenek, majd ők megkapják.

 A végén lehet, ez így is lett, mert 

a sok szarfaszú beült az Európai Unióba, meg mindenhova, és bucira keresik magukat.

És tudjátok mit? A kurva anyjukat! Szóval nekünk kellett volna az olimpiát rendezni. Hatalmas tisztelet az olimpikonoknak, akik részt vettek rajta, érmet szereztek, és mindenki előtt le a kalappal, akit arra kényszerítettek, hogy azon a buzifelvonuláson részt vegyen magyarként, vagy horvátként...valószínűleg van egypár nemzet, akik úgy gondolták, hogy ezt nem tudják a magukénak vallani. Hát persze, Magyarországon nem a transzvesztiták vonultak volna fel, hanem a keményfaszú huszárok!”


 

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gytn
2024. szeptember 02. 18:30
A tartalommal nem vitatkoznék, de ilyen trágár szöveget nagy nyilvánosság előtt elmondani, ezt tovább terjeszteni sem igazán kellene. Ez nem arra utal, hogy a sokat szidott momentum annyival a közlő szintje alatt lenne. Elszomorító ilyet olvasni a Mandineren, ilyet hallani a Kárpátia zenészétől. Nem a lecsúszásban kellene versenyre kelni!
muanyag-tojas-23
2024. szeptember 02. 10:49
Igaz!
laurahann
2024. szeptember 02. 10:46 Szerkesztve
Oké, de mi, ki a fsz az a momentum? Rég megdöglött.
Kristály
2024. szeptember 02. 09:25
Kemény megfogalmazás de nagyon jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!