Kedves Alexandra! Jelöltök főpolgármester-helyettest?

2024. szeptember 11. 13:22

Karácsony főpolgármester júliusban a győzelme jogerőssé válása után egyből azt mondta, hogy minden új budapesti frakcióval leül egyeztetni. Eltelt azóta több, mint két hónap, minket nem keresett.

2024. szeptember 11. 13:22
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

„Tisztelt korábbi főpolgármester-helyettes asszony!  

Kedves Alexandra!

Meglepett a nekem címzett videóüzeneted. 

Mind a Fidesz budapesti támogatói, mind azon 150 ezer ellenzéki szavazó támogatását köszönöm a főpolgármester-választáson, akik a változásra szavaztak Budapesten júniusban. Nekik köszönhetően több szavazatot kaptam, mint Tarlós István bármelyik korábbi választáson, vagy akár Karácsony Gergely 2019-ben. Sajnos kis híján, de ez sem volt elég a változáshoz. 

Ahogy eddig is elmondtam: 

minden budapesti, aki engem támogatott a főpolgármester-választáson, biztos lehet abban, hogy azt a programot fogom a Fővárosi Közgyűlésben képviselni, amire szavaztak 

– ki fogok állni a BKK-rendészet terve mellett, ki fogok állni amellett, hogy a külső kerületek végre kapják meg a nekik járó figyelmet, ki fogok állni az állatvédelem ügye mellett, ki fogok állni Budapest közterületeinek élhetőbbé, tisztábbá, zöldebbé, biztonságosabbá tétele mellett, és ki fogok állni mindazon kormányzati intézkedések ellen, amelyek Budapest számára előnytelenek. 

Karácsony főpolgármester júliusban a győzelme jogerőssé válása után egyből azt mondta, hogy minden új budapesti frakcióval leül egyeztetni. Eltelt azóta több, mint két hónap, minket nem keresett. Ezek szerint titeket igen – mit tudsz, mire utalsz, mi készül? Veletek vagy a kormánnyal egyeztetett a Városháza vezetése? 

Jelöltök főpolgármester-helyettest? 

Köszönöm, ha ezeket tisztázod, különösképp azon sajtóhírek fényében, melyek szerint mostanában sűrűn keresi a kormányzattal az új párbeszéd, akár a háttéralku lehetőségét a főpolgármester. 

Üdvözlettel: Vitézy Dávid”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss-geza
2024. szeptember 11. 19:42
Kis fartúró hogy izmozik egy nővel...
templar62
2024. szeptember 11. 15:08
Megint szavazhattak a lakcímmel rendelkező külfőldiek ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!