Itt az igazi brüsszeli kettős mérce

2024. szeptember 10. 19:14

Brüsszel polgármestere szerint nekik jogukban áll megállítani a migráns buszokat

2024. szeptember 10. 19:14
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

Nyitókép: MTI / Kormany.hu

„Itt az igazi brüsszeli kettős mérce: Brüsszel polgármestere szerint nekik jogukban áll megállítani a migráns buszokat a belga határon, de Magyarországnak gigabírságot kell fizetni, amiért megállítja az illegális migránsokat a magyar határon. Polgármester úr, álljon ki a magyar határvédelem jogszerűsége mellett, és akkor a brüsszeli polgárok is nagyobb biztonságban lesznek.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. szeptember 12. 11:18
Akár meg is állithatják a határon , de előtte / mellette a zöld határon mind be tudnak menni .. PROBLÉMA MEGOLDVA .
auditorium
2024. szeptember 11. 14:04 Szerkesztve
Divatos kifejezès mostanàban, h. "jogunkban áll", pl. megvédeni határainkat vagy védekeznünk. X "has the right to defend its borders, X a le droit de défendre ses frontieéres, X ha diritto di difendere i propri confini, X hat das Recht, seine Grenzen zu verteidegen. Ez érvényes azoknál az országoknál akikkel van feeling, akikkel szimpatizál Brüsszel és Washington, Magyarországra nem. Mert kormánya szókimondó, kritizál dicséret, hála és teljes behódolás helyett. Ezt nevezik kettős mércének. Magyarországot ezért a jogáért szankcionálják, más országoknak a keritését pedig finanszirozta az EU .----- Frau Doktor Ursula , Ön is kettős mércével neveli a hét gyerekét ???
tavirozsa2
2024. szeptember 11. 11:12
Óriási ötlet volt a buszoztatás belengetése! A méhkas beindult, saját kifordult érvrendszerük potyog a fejükre!!! Csak sivalkodjanak...👏👍😁
zsolt196969
2024. szeptember 11. 07:22
Recipkoki kaka. A Dk balos fos kaki vagy. Buta kis pöcs. Már mondtam hogy a kecskét dugd meg nem anyádat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!