Ingatlana felső emeletén ragadt egy szentendrei néni az árvíz miatt, hamar megérkezett a segítség (VIDEÓ)

2024. szeptember 19. 14:12

A 92 éves nénit naponta kétszer fogják felkeresni a hatóságok munkatársai a következő napokban.

2024. szeptember 19. 14:12

Nyitókép: Képernyőfotó

A Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat - HUNGO közösségi oldala számolt be egy megható esetről, melyről videó is készült.

A felvételhez fűzött leírásból kiderült, hogy egy szentendrei idős hölgyről kaptak bejelentést, aki az ártéren egyedül maradt az ingatlana felső emeletén a kiskutyájával. 

A Pest vármegyei rendőrség és a Szentendrei Rendészeti Igazgatóság munkatársai motorcsónakkal keresték fel és megbeszélték vele az elkövetkezendő néhány nap lehetséges forgatókönyveit. Egyeztetve a szentendrei családsegítő szakemberekkel 

naponta két alkalommal fogják meglátogatni a 92 éves nénit.

Az említett videót alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Ne hazudj, Peti!

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

5 órája

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:41
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­e­­­l­d­ ­­­a­­­ ­s­­z­e­x­­­i­­ ­­­p­u­n­c­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
herden100
2024. szeptember 19. 17:14
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Bastyaelvtars
2024. szeptember 19. 16:53
Basszatok meg ilyen ócska szar propaganda cikkeket a kádár rendszerben lehetett olvasni a pártlapban :)) A ner nyelvezete még nem olyan kretén mint az érett szocializmus hivatalos nyelve volt de a legjobb úton haladnak a fiúk :))
anegy_
2024. szeptember 19. 15:42
Te jó ég, de bátor ez a néni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!