Hont András a magyar-bosnyákról: A Hamász-szimpatizánsok szabadon vonulhattak a Kazinczy utcában

2024. szeptember 11. 14:54

A publicista is megemlékezett a magyar válogatott kedd esti meccséről.

2024. szeptember 11. 14:54

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

Hont András publicista nemrég a közösségi oldalán számolt be arról, hogy részt vett a magyar válogatott keddi, 0-0-ra végződő, bosnyákok elleni összecsapásán

Mint fogalmazott, „nem sikerült tegnap megverni a bosnyákokat, majd arra is emlékeztett, hogy a Hamász-szimpatizánsok szabadon vonulhattak a Kazinczy utcában”.

Hont bejegyzését azzal zárta, hogy „az amerikai demokrata sajtó szerint meg a demokrata jelölt nyerte az elnökjelölti vitát, TEHÁT egy kép RÓLAM”.

A vonatkozó posztot alább tekintheti meg:

„Minden zsidó honfitársunk biztonságban érezheti magát!”

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, arra Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is felhívta a figyelmet, hogy a bosnyák szurkolók Palesztina-barát és antiszemita rigmusokat is skandáltak Budapest utcáin a meccs előtt.

Orbán Balázs hozzáfűzte, „ha nem ez a Kormány lenne Magyarországon, akkor a migránsok minden nap ugyanezt csinálnák az Önök házai előtt. 

De amíg mi itt vagyunk, addig garantáljuk, hogy ez ne így legyen.

Idehaza minden zsidó honfitársunk biztonságban érezheti magát!” – húzta alá Orbán Viktor politikai igazgatója.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beke23-a
2024. szeptember 11. 22:00
Tegnap kint voltam a meccsen. Olyan elkepeszto es tulzott biztonsagi intezkedesk voltak, hogy rogton eszebe jotott az oktatas egeszsegugy. Iszonyatos mennyisegu rendor , vizagyu ,rendorkutyak, lovasrendorok kisertek a bosnyak szurkolokat. Meg Debrecenbol is erkeztek rendorok. Kivancsi lennek, hogy mibe kerult ez a kis felhajtas, vagy netan a leendo amerikai elnok fogadasara gyakorlatoztunk?
alexandrosz-2
2024. szeptember 11. 16:22 Szerkesztve
A zsidó gyarmaton nincs szólás- és véleménynyilvánítási szabadság. Zsidó terror van, állami kivitelezésben. A bosnyákok palesztinpárti tüntetése azon ritka kivètelek közé tartozik, amikor a zsidóőr szemkilövők nem verhettek véresre senkit. Magyaroknak ilyen tüntetés tiltva van. No ez se a magyarok szégyene. Más: A cuckoldkonzi mandineres zsidók szerint a cionista népirtás ellen nem lehet tüntetni, különösen nem judapesten, az ő gettójukban. Rohadjanak meg, de előtte takarodjanak haza a kies sivatagjukba a sémi tesóik gyermekeit, asszonyait, öregeit népirtani!
herden100
2024. szeptember 11. 16:07
Okostojás. youtu.be/342zO6A_GIM?feature=shared
herden100
2024. szeptember 11. 16:06
m.youtube.com/watch?v=6p83IbLrU50&t=470s&pp=ygUGQmFyYWth pin.it/3knPUCRrV pin.it/1itcQHTim pin.it/128PWGvO0 pin.it/5jWF2j6E9 pin.it/6NYuZ65Bh pin.it/7dUqbIGSl pin.it/6HnOf4Cia pin.it/5JN0WSDtr pin.it/5hxM99ifw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!