Durva vihar csap le Magyarországra, kettészakad az ország

2024. szeptember 24. 06:18

A következő napokban fokozatos lehűlés érkezik, különösen a hét második felében.

2024. szeptember 24. 06:18
Rainny day in Sao Paulo

Nyitókép: ANDRE LESSA / AE / Agência Estado via AFP

A HungaroMet jelentése szerint kedden az ország északi és nyugati területein esőre, záporra lehet számítani. Az esti órákban többfelé is eleredhet az eső. Nyugat felől fokozatosan érkezik egy felhő- és csapadékzóna, amely lassan kelet felé halad. Az északkeleti és keleti régiókat várhatóan csak a késő délutáni, esti órákban éri el, addig ezekben a területeken szűrt napsütésben lehet része az ott élőknek. 

A felhőzet mögött átmenetileg felszakadozhat, és vékonyabb felhők takarhatják az eget, azonban a nap folyamán még további záporokra, zivatarokra lehet számítani. A déli és délkeleti szél országszerte élénkül, az Alföldön helyenként erős széllökések is előfordulhatnak. A zivatarokat viharos széllökések kísérhetik. 

 A nappali átlaghőmérséklet 20-27°C körül alakul.

A Dunántúl felhősebb részein ennél hűvösebb, míg az Alföld egyes területein kissé melegebb is lehet. Az esti órákra a hőmérséklet 13-19°C-ra hűl vissza. A következő napokban fokozatos lehűlés érkezik, különösen a hét második felében. 

***

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. szeptember 24. 07:39
Hát ez tényleg durva... Mármint ez a színvonaltalanság.
Párhuzamos különvélemény
2024. szeptember 24. 06:35
HAZUDSZ TE ROHADT ÚJMANDI! A fene egye meg azt a rémhírkeltőt, aki ilyen beteg címeket ad a cikkeknek! Semmilyen "durva vihar", semmilyen "lecsapás", semmilyen "kettészakadás"! Hanem, ahogy alább a cikk(!) is tartalmazza, max. őszi eső, de még az is alig. De kár a régi, komoly, normális Mandinerért... :((
sexykitty-5000088
2024. szeptember 24. 06:23
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­k­e­l­­d­ ­a­­ ­s­­z­­­e­­­x­i­­­ ­­p­­u­­n­c­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!