Gyurcsány Ferenc cseréje gyorsan tanul

2024. szeptember 18. 23:00

2024. szeptember 18. 23:00
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás

Ránk rúgta az ajtót az ősz, a negyvenből huszonöt fokot esett a hőmérséklet, a hatalmas esőzések miatt árvíz alakult ki a Dunán. Ez olyan katasztrófahelyzet, amikor a védekezés érdekében létrejön a nemzeti minimum. Ilyenkor nincs helye a pártpolitizálásnak, ember kell a gátra, nem szónok vagy influenszer.

A baloldal üdvöskéjének, Magyar Péternek kétség­kívül van érzéke a kommunikációhoz. Felismerte, hogy most, amikor jön az ár, munkásruhát és csizmát kell húzni, és zsákot kell pakolni. Ez mindenképp dicséretes és elismerésre méltó cselekedet. Csakhogy mindezt az új „messiás” felülírta azzal, hogy a közösségi oldalán közvetített zsákrakodása közben hangosan zsörtölődött, a kormánnyal perelt. A köztelevízió egyik, a közelében forgató hölgy tudósítóját lepropagandistázta, újra minősíthetetlen szitok­áradatot kiváltva követőiből. A fene se tudja, hogy mi szüksége volt erre; így akar szimpatizánsokat gyűjteni a kormányoldalon?!

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:38
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­­k­e­­­l­d­ ­­a­ ­­­s­­z­­e­­x­­i­­­ ­p­­­u­­­n­­c­­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
monybbsc
2024. szeptember 19. 00:41
"A köztelevízió egyik, a közelében forgató hölgy tudósítóját lepropagandistázta" Ebben történetesen nem tévedett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!