Gyurcsány és csapata erőlködve, hangos nyögések közepette próbált kimozdítani egy teherautót a sárból – nem jártak sikerrel (VIDEÓ)

2024. szeptember 16. 14:19

A teherautóra túl sok homokot pakoltak.

2024. szeptember 16. 14:19
null

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Gyurcsány Ferenc Óbudáról jelentkezett be. A közösségi oldalára feltett videóban csapatával közösen erőlködve 

próbálnak megtolni egy teherautót, de nem járnak sikerrel. 

A levegőért kapkodó politikus ezután mindenkit arra buzdít, hogy csatlakozzanak a segítségnyújtáshoz. Szerinte érdemes, mert ebben a helyzetben az emberek „szépen viselkednek egymással”.

Mivel a bejelentkezés élőben történt, így nem tudni, hogy mi volt az eredeti elképzelés. Egy biztos: ameddig a „kamera forgott” a túlpakolt járművet Gyurcsányék nem tudták kimozdítani. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
you-brought-2-too-many
2024. szeptember 16. 21:47
Videó alàíràs: most a lakosságnak segítünk. (Màskor meg magunknak).
Robert69
2024. szeptember 16. 19:00
Lehetne a szimbóluma a politikai tevékenységüknek és eredményességének. Tolják valaki szekerét, de az olyan nehéz, hogy elmarad a várt eredmény, pedig összefogtak fűvel fával........... Lehet csak a sebességváltót kellett volna egyesbe rakni, hátramenet helyett.
hoci74
2024. szeptember 16. 18:20
A kifejezés amit ez a szaralak keres: Vontatókötél. És közben tolni is kell. Na nem a hülye dumát amit a DK csinál, hanem a teherautót. Ostoba hülye lúzer banda
Hohokam
2024. szeptember 16. 18:16
Gyurcsány meg a bandája maradjon a diplomalopásnál meg szemkilövetésnél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!