Gyurcsány: A kötcsei látnok semmit nem lát

2024. szeptember 08. 13:53

A DK-vezér szerint „az ország tönkrement, valójában mindenestül. Tönkrement a többség élete.”

2024. szeptember 08. 13:53

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

„A kötcsei látnok semmit nem lát” címmel tett közzé bejegyzést Gyurcsány Ferenc vasárnap reggel. A DK-vezér szerint mágiából nem lesz politika, vagy „ha mégis, akkor annak az a szörnyű következménye, amit most látnak.”

„A semmi szélére sodródunk Orbán politikájával.

Ez a kiábrándító valóság, és ezen nem változtat az se, hogy a látnok szerepében tetszelgő kormányfőnek saját köreiben hányan és milyen lelkesen tapsolnak” – írja Gyurcsány.

Szerinte „az ország tönkrement, valójában mindenestül. Tönkrement a többség élete.”

Gyurcsány úgy véli, nagy a baj. Szerinte a kormányfő a legfontosabbat nem teljesíti: azt, hogy jobb életet hozzon az embereknek.

„A politikai locsogás a gazdasági semlegességről, ráadásul őrültség is. A globális elemzései üresek, tévesek, levont következtetései hibásak, az ország számára csak veszélyeket hoznak.

A látnok szerepében tetszelgő mágus vak.

Ha mégse, akkor tisztességtelen disznó. Önök szerint melyik jobb nekünk?” – zárja bejegyzését a DK elnöke.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. szeptember 09. 14:12
Magadról delirálsz, Ferkó? Az egész nyarat Kötcsén töltötted, ugyebár. Tényleg, jut eszembe, nem Klárikával tanyázol Brüsszelben?
Obsitos Technikus
2024. szeptember 09. 09:25
Milyen csonka ma a Hold, Az éj milyen sivatag, néma, Milyen szomoru vagyok én ma, Milyen csonka ma a Hold. Minden Egész eltörött, Minden láng csak részekben lobban, Minden szerelem darabokban, Minden Egész eltörött. Fut velem egy rossz szekér, Utána mintha jajszó szállna, Félig mély csönd és félig lárma, Fut velem egy rossz szekér.
SzaboGeza
2024. szeptember 08. 23:37
Őszödi böszmécsKÉM!!!! A semmi szélére a Dk-d sodródik rohamtempóban!!!! Hamarosan kirúgják alólad a széket, a gazdáid, és meg leszel párosítva a tiszával!!!!:) És ott neked, nem terem babér!!!! A peti gyerek lenyúlja a dk-at szőröstől, bőröstől, gazdástól!!!! A továbbiakban RÁD, NEM LESZ szükség, MEHETSZ ISTEN HÍRÉVEL!!!!:)))
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 08. 20:19
»Önök szerint melyik jobb nekünk?« Az Ferikém, ha te a létező legtávolabb maradsz a politikától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!