„Ez a bagázs ellopta a jövőnket” – százmillióból szidja a kormányt a népszerű YouTube-csatorna

2024. szeptember 29. 13:21

A cég alig két év alatt megtizenötszörözte a bevételét.

2024. szeptember 29. 13:21
null

Nyitókép: YouTube

„Ez a bagázs ellopta a jövőnket, ebben az országban a mi gyerekeink jövőjét, (...) én mindenkit egy kib.szott bűnözőnek látok, aki ebben az ocsmány kizsákmányolásban részt vett és nem fogok senkinek megbocsátani” – szólt Nagy Ádám, a Jólvanezígy és a Fókuszcsoport YouTube-csatorna atyja egyik legutóbbi videójában. 

Nagy úgy panaszkodik lopásról és szidja a kormányt, hogy ebből azért gyönyörűen megél. A PestiSrácok túrta ki, hogy a Nagy cége, a Rawfilter Média Kft. alig két év alatt megtizenötszörözte a bevételét. 

Míg 2021-ben alig 11,5 millió forinttal zártak, addig addig a 2023-as bevételük már 140 millió forint fölé nőtt.

Az a beszámolóból természetesen nem derül ki, honnan érkezett tőlük ez a 140 millió forint, ám a portál szerint „a videók mennyiségéből és megtekintéséből kiindulva ez a szám elképesztően magas”, a bevétel azonban tág fogalom, könnyen lehet, hogy valaki fizetett nekik egy-egy promóciós tartalomért. 

 

 

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2024. szeptember 29. 15:31
Pressman százmillioi szerint.Vastag bör a milliomosok pofáján.
nemugatolmerkapol
2024. szeptember 29. 15:18
Ez a két kis ratyi igazából a FOS tengerében már nem vet nagy hullámokat. Nem egy forradalmi műsor, csak egy átlagos sokadik szar. Mint a hazai 'gengszter' rap. Amikor megengedtek mindent, a legocsmányabb beszédet is, unalmassá vált. Sőt, nevetségessé. Mr. Busta 'megeszed a gecimet' sorai, vagy Fluor Homi 'gecigránátja' tovább nem fokozható. Ezáltal érdektelenségbe fullad. Ki akar ezekre a kis ratyikra hasonlítani? Ráadásul a közösségi felületeket a kormány legalább ennyire erős.
oberennsinnen49
2024. szeptember 29. 15:14
Lefordítva: Világbank Korrupció-érzékelési index pontszáma
bokrosbirka
2024. szeptember 29. 15:14
Hogy Gyurcsótány egyengette volna tandíjával a jövőtök felé vezető utat! Ja nem jó, mert már 70 év lenne a nyugdíjkorhatár vagy a temető!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!