Erről tárgyalt Novák Katalin Giorgia Melonival és Elon Muskkal – Mandiner-exkluzív

2024. szeptember 24. 16:50

A Mandiner megtudta a találkozó hátterét.

2024. szeptember 24. 16:50
null
Kohán Mátyás
Kohán Mátyás

Nyitókép: Novák Katalin/X

Titokzatos kép jelent meg az imént Novák Katalin korábbi köztársasági elnök X-oldalán, melyen az elnök illusztris baráti társaságban látható, oldalán Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel és Elon Muskkal.

A kép az Atlantic Council nevű tekintélyes amerikai külpolitikai kutatóintézet Global Citizen Awards díjátadóján készült, ahol – a ghánai elnök, a görög miniszterelnök, valamint a legnagyobb koreai vállalat alelnöke mellett – Melonit is kitüntették a transzatlanti kapcsolatok elmélyítésében játszott szerepéért; az olasz miniszterelnökről a díjátadón Musk mondta a méltató beszédet.

A volt köztársasági elnök irodájából származó információnk szerint Novák Meloni meghívottjaként vett részt az eseményen, és ezt az utat, akárcsak koreai és japán munkaútját, saját pénzéből finanszírozta.

Nem igazak tehát azok a magyar sajtóban megjelent híresztelések, melyek szerint Novák új nemzetközi családpolitikai civilszervezete, az XY Worldwide képviseletében magyar állami pénzből utazott volna.

Ezt is ajánljuk a témában

Novák, Meloni és Musk tárgyalásán értesüléseink szerint szóba került, hogy Musk beálljon az XY Worldwide támogatói közé,

mivel maga is az emberiség előtt álló legfontosabb kihívásnak tartja a demográfiai krízist, melynek gyökere a gyermektelenség, a tervezett és végül megszületett gyermekek száma közötti szakadék. 

A demográfia sikerekkel hitelesített nemzetközi tekintélyévé avanzsált volt köztársasági elnök távol-keleti útja egyébként jelentős helyi és globális sajtóérdeklődés mellett zajlott, és nagyban hozzájárult Magyarország imidzsének további javításához Dél-Koreában – hazánknak ugyanis a 2010-es évtized termékenységi adatai alapján sikerült megoldást találni az alacsony gyermekszám problémájára, amellyel folyamatosan küzdenek a Távol-Kelet fejlett országai is. Az XY Worldwide tevékenysége által, amely az érdeklődő kormányokat tanácsadással, komplex javaslatcsomaggal segíti demográfiai céljaik elérésében,

a magyar családpolitika lassan keresett exportcikké, a magyar soft power egyik központi elemévé válik –

egyre inkább ezzel azonosítanak bennünket a jelentős kultúrexportőr távol-keleti országokban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leonardodicarpaccio
2024. szeptember 24. 19:10
Balog püspököt miért vágtátok le a képrôl?
leonardodicarpaccio
2024. szeptember 24. 19:08
Sok sikert a bukott közt. elnökasszonynak!
Ízisz
2024. szeptember 24. 19:00
Z. "Skywalker_bp 2024. szeptember 24. 18:32 Elon Musk sokkal jobban tenné, ha a gyerekeire koncentrálna és azokkal fogkalkozna. Lehet, hogy akkor a saját gyereke sem jutott volna el a nemváltoztató mûtétig. Ha lett volna egy apja, aki odafigyelt volna rá és aki szerette volna" Ízisz Skywalker_bp 2024. szeptember 24. 18:58 Z. A pszichopata nárcisztikus soros poloskától 💯%, hogy jobban odafigyel és szereti gyerekeit!!! téged🦘 bezzeg az apád meg az apád képes volt születésedtől fogva abuzálni, azért vagy ilyen korcsszülött degenerált barom🦘!!! ❗
benedek77
2024. szeptember 24. 18:55
Pontatlan a leírás mandi, kérem javítsák! Helyesen: Az élete végéig közpénzen élősködő, pedofilbűntárs, bukott köztársasági elnök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!