Meglepő helyen tűnt fel Novák Katalin (FOTÓK)

2024. szeptember 14. 22:55

Az egykori köztársasági elnök fotókat osztott meg új megbízatásáról.

2024. szeptember 14. 22:55
null

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Mint a Mandiner is megírta: Novák Katalin egykori köztársasági elnök hétfőn jelentette be, hogy az XY Worldwide civil szervezet vezérigazgatójaként fog a jövőben dolgozni. Az exállamfő bejegyzése szerint a szervezetnél a világ vezetőivel, politikai döntéshozókkal és oktatókkal dolgoznak majd együtt azon, hogy stratégiákat dolgozzanak ki, melyek segítségével a nemzetek leküzdhetik a születésszám globális csökkenésének hatásait.

Az egykori köztársasági elnök most fotókat osztott meg új megbízatásáról az X-oldalán. Ázsiába utazott, Dél-Korea fővárosából jelentkezett be.

Szöul a világ egyik legalacsonyabb születési rátájú városa, ezért kérte Oh Se-hoon, Szöul polgármestere, hogy vegyek részt a város demográfiai válságának kezelésében. 

– írta a poszthoz. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. szeptember 15. 13:30
Buzgómócsing csak eddig bírta szereplés nélkül!
koronaszepe
2024. szeptember 15. 11:14
Érdekes megfigyelni, hogy milyen gyorsan múlik el a világ dicsősége. Novák pár hónapja maga volt a csoda, most meg... Aki korpa közé keveredik, tartja a mondás...
kubota2
2024. szeptember 15. 11:11
Afrikába mikor megy, hogy elmagyarázza, nem kell családonként 10 gyerek, ha egyet sem tudnak normálisan felnevelni...
totumfaktum-2
2024. szeptember 15. 11:05 Szerkesztve
...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!