Eddig bírta Novák Katalin: nemzetközi pályára lépett!

2024. szeptember 09. 19:21

A botrány után visszatért ahhoz, amit a legjobban szeret.

2024. szeptember 09. 19:21

Nyitókép: Földházi Árpád

Novák Katalin egykori köztársasági elnök hétfőn az X-en jelentette be, hogy az XY Worldwide civil szervezet vezérigazgatójaként fog dolgozni a jövőben – írja a Index. Az exállamfő bejegyzése szerint a szervezetnél a világ vezetőivel, politikai döntéshozókkal és oktatókkal dolgoznak együtt azon, hogy stratégiákat dolgozzanak ki, melyek segítségével 

a nemzetek leküzdhetik a születésszám globális csökkenésének hatásait.

Az egykori köztársasági elnök a bejegyzés alatt kifejtette, a szervezet stratégiájában elsősorban az emberekre összpontosítanak, és azokra a társadalmi-gazdasági és kulturális akadályokra, amelyek megakadályozzák az egyéneket abban, hogy megvalósítsák családalapítási ambícióikat.

„A nem tervezett gyermektelenség kockázatainak jobb tudatosításával és a túlnépesedésről és termékenységről szóló félrevezető narratívák megkérdőjelezésével az XY Worldwide képessé teszi az egyéneket és párokat arra, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a szülői létről az elkövetkező generációk számára” – fejtette ki Novák Katalin.

***

 

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. szeptember 13. 13:59
Novák Katalin díszdoktori címet kapott Dél-Koreában „Szöul a magyar népesedéspolitikán alapuló törvényjavaslatot terjesztett elő, mivel a születésszám növelésének legnagyobb nehézsége a lakhatási probléma.” Később a szöuli parlamentbe is meghívást kapott a magyar exelnök, ahol arról beszélt, hogy „Dél-Koreában több kutyababakocsit adnak el, mint gyerekbabakocsit. Szeretem a kutyákat, kettőt is felneveltem, de a kutyák soha nem helyettesíthetik a gyerekeket.” index.hu/kulfold/2024/09/13/novak-katalin-del-korea-diszdoktor-cim-kituntetes-civil-szervezet/
bagoly-29
2024. szeptember 10. 19:47
A gyerektelenséget pont a nők feminizmusa s a nők által nevelt férfiak önzősége s gyávasága okozza a fehér embernél. A szinesbőrüeknél még élnek a nálunk is régebben létező gátak, fékek ebben a tekintetben (vallás, időskori bizonytalanság, életszinvonal, stb).
zsolti123
2024. szeptember 10. 18:06
"A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége. Elon Musk személyében egy új szövetségesünk lett a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját" - írta Novák Katalin, a bejegyzését pedig úgy zárta, "a gyermekvállalás menti meg a világot". www.blikk.hu/politika/vilagpolitika/novak-katalin-elon-must-szuletesszam-civil-szervezet-vezerigazgato/r66xs49?art_fx_ps=d_1
bagoly-29
2024. szeptember 10. 17:31
Látom, van bőven ütődött széplélek a nemzeti konzervativok közt is, vagy aki annak véli magát! Mégis mi haszna volt az országnak abban amit két év alatt csinált a katicabogaratok? Hol képviselte a NER érdekeit? Viszont a lemondásával szította a tüzet az ellenzéknél és kockáztatta a júniusi választások sikerét. s nyakunkra hozta ezt a tiszás férget!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!