Elbújhatnak a világ legjobbjai: mutatjuk az új magyar márkát!

2024. szeptember 23. 18:34

Egy óriási szaktekintély tette próbára a magyar terméket.

2024. szeptember 23. 18:34

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Pat Eckert, a vízvilág egyik legnagyobb szaktekintélye, aki 2018 óta vezeti a híres Fine Liquids vállalatot és a Colors of Water projekteket, újabb lenyűgöző felfedezést tett – szúrta ki a Tények.

Eckert Európa-szerte ismert, számos vízkóstoló eseményen volt bíró, többek között a 2023-as és 2024-es Taste Awards díjátadón. A víz ízének, textúrájának és kulturális jelentőségének legnagyobb szakértője most egy olyan magyar vizet emelt ki, amely szerinte még a világ legnagyobb márkáit is felülmúlja.

A Tények beszámolt róla, hogy az újonnan kóstolt magyar FloeWater nyűgözte le Eckertet. Kiemelte, hogy a legismertebb globális versenytársakkal – mint a Fiji, a VOSS és az Evian – összehasonlítva egyedülálló karakterrel rendelkezik, és bizonyos szempontból még felül is múlja őket.

Ez egy víz, amibe bele lehet szeretni!”

– árulta el a sommelier, aki már számos rangos eseményen osztotta meg szakértelmét. A FloeWater ízvilága tökéletes egyensúlyt teremt a tiszta és semleges jegyek között, amit a világ legigényesebb vízfogyasztói keresnek. Bár a palack dizájnja önmagában is vonzó, az igazi meglepetés az ízében rejlik.

Mi lehet a titok?

Pat Eckert szerint a FloeWater „szuper semleges és szuper tiszta” íze nemcsak hogy méltó vetélytársa a világvezető vizeknek, de sok esetben túl is szárnyalja azokat.

Ez egy olyan víz, amit mindenkinek ki kell próbálnia”

– tette hozzá.

Nagyon ritka és különleges pillanat, amikor egy nemzetközileg elismert szakértő egy magyar terméket ismer el jobbnak a világhírű márkáknál. Ez az elismerés nemcsak a prémium vízpiacon kiemelkedő teljesítmény, hanem Magyarország számára is büszkeség, hiszen egy hazai víz képes volt felvenni a versenyt a világ élvonalával, és kiemelkedni a legnagyobbak közül.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. szeptember 23. 19:41
Lehet ragozni, de a fémpalack alapból jobb mint a műanyag. Már csak egy frankó forrrást kell találni, ami nálunk pláne nem nehéz. Ügyes, mert a sznobok is jól járnak ezzel.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 23. 19:33
Most így árvizek idején, hogy pár csatorna és emésztőgödör is beleszivárgott, biztosan különleges bukéja, textúrája és évjárata lesz ennek a Dunából nyert víznek! A szépen metszett pohár falán körbelöttyengetve még talán a rakparti kutyaszar részecskéi is felfedezhetők lesznek benne! 😍😍😍 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣
Zsolt75
2024. szeptember 23. 19:31
Amíg van lószar, van veréb is. Amúgy sok sikert.
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 19:18
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­­u­n­­c­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!