Ez a forradalmi magyar megoldás állíthatja meg a műanyagszennyezést (VIDEÓ)

2024. július 10. 16:33

A világhírű színésznő, Eva Mendes reklámozza az új terméket.

2024. július 10. 16:33

Nyitókép: Képernyőfotó

Egy új, alumíniumdobozos vízzel venné fel a harcot a műanyagszennyezés ellen a Hell Energy, amivel nem csak környezetünket, de az egészségünket is megszabadíthatjuk az egyre több gondot okozó mikroműanyagok káros hatásaitól, valamint a PET-palackok gyártásához is gyakran használt BPA adalékanyagtól – írja a Tények.

A márka forradalmi újítása mellé a világhírű színésznő, Eva Mendes is beállt,

olyannyira, hogy Ryan Gosling felesége a filmezéstől való visszavonulása ellenére reklámszerepet is vállalt a magyar termék kedvéért.

A kubai-amerikai származású színésznő köztudottan odafigyel az egészségére, naponta sportol, hidratál és az életéből már teljesen kiiktatta a műanyagokat, és éppen ezért mondott igent a felkérésre, a Floewater csomagolása ugyanis végtelenszer újrahasznosítható, így talán örökre el lehet majd felejteni a műanyag palackokat.

Az alumíniumdobozok könnyebben és hatékonyabban újrahasznosíthatók, mint a műanyag palackok.

Az alumínium újrahasznosítása kevesebb energiát igényel, és az anyag végtelenül újrahasznosítható anélkül, hogy veszítene minőségéből. Azt is fontos kiemelni, hogy az alumíniumdobozok használata segít csökkenteni a műanyaghulladék mennyiségét, amely gyakran kerül az óceánokba és a környezetbe, súlyosan károsítva az ökoszisztémákat.

***

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. július 11. 09:58
Mindt magyar siker, ennek örülök. De van az a vezetékes víz nevü dolog, aminek itthon kiváló a minősége és 1 m3 kb 600 forint csatornadíjjal együtt. Várom a megfejtést, hogy a szuperárérzékeny magyar embert hogyan sikerült rávenni arra, hogy valamit kb 500-1000-szeres áron vegyen meg, vigye haza, igye meg és kezelje a hulladékot. Miközben ott a vezetékes víz minden lakásban. Ez még az LNG-nél is sokkal nagyob biznisz.
jandor
2024. július 10. 22:19
Kamu az egész. Pont azért fedik be, mert az alumínium kioldódik az italokba. Lassan felgyülemlik a szervezetben és megmérgezi. Nem véletlenül szorultak vissza az alumínium edények és kanalak, kések, villák. Csak az üveg és égetett kerámia egészséges víz- és italtárolásra.
nemecsek-3
2024. július 10. 21:03
Idejelenne már feltalálni az üvegpalackot
KK75
2024. július 10. 19:59
Értem én, hogy mindenre alapból megy a fikázás, de ez még mindig jobb megoldás, mint a PET palackkal járó környezeti "egyenleg", egy más kérdés, hogy az árazás miatt nem lesz napi termék az emberek többségénél. A leírás alapján feltételezem, hogy azért valamilyen technológiai újítás, fejlesztés is lehetett az újrahasznosítás kapcsán. Nincs tökéletes megoldás /csapvíz, hálózat sem az, akárcsak az otthon általunk használt (csap)vízszűrő kancsónknak is vannak hátulütői/, egy "picit"megnőtt' a fogyasztók száma az elmúlt évtizedekben, hogy mindenki tiszta, csodás minőségű vízhez jusson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!