Döbbenetes: rá sem néztek az emberek a sínen fekvő férfira, miközben jött a villamos Kőbányán (VIDEÓ)

2024. szeptember 23. 11:15

Végül három rendőr állította talpra a szemlátomást zavart férfit.

2024. szeptember 23. 11:15

Nyitókép: Képernyőfotó

Megrázó videó került fel nemrég a TikTok-ra. A rövid felvételen az látható hogy Budapest X. kerületében, a Kőbánya alsó vasútállomás villamosmegállóban egy férfi feküdt a síneken mozdulatlanul. 

A képsorokon az a legmegrázóbb, hogy a peronon állók jóformán figyelmen kívül hagyták az előttük heverő alakot.

Szerencsére a villamos vezetője időben észrevette a szinte magatehetetlenül heverő testet, és leállította a járművet a megálló előtt. Ekkor már többen odaléptek a férfihoz, és időközben három rendőr is a helyszínre sietett, akik talpra is állították, és felsegítették a peronra a szemlátomást kissé zavart személyt.

A videót alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. szeptember 23. 13:16
Etanol katabolizmus Tápanyagnak tekinthető, vízben és lipidekben is korlátlanul oldódik - vélhetően aquaporinon keresztül lép be a sejtekbe, a szájnyálkahártyán keresztül kezd már felszívódni. Fő metabolizálója a máj (portális keringés ide viszi). Enzim: alkohol-dehidrogenáz NAD+-dal dehidrogenál, acetaldehid keletkezik aldehid-dehidrogenáz NAD+-dal dehidrogenál, karbonsav (acetát szabadon nem szokott keletkezni!) keletkezik. acetil-KoA-szintetáz KoA-SH-ból ATP hasítása mellett (AMP + PPi) acetil-KoA keletkezik - energiabefektetés megtérül, amikor az acetil-KoA vízzé és CO2-dá ég el. Teljes katabolizmus - probléma: nem szabályozott folyamat, nincs negatív visszacsatolás, alkohol lebontása során NADH+H+ és acetil-KoA dömping a májban
survivor
2024. szeptember 23. 13:13
Joga van meghalni.
csapláros
2024. szeptember 23. 13:04
masikhozzaszolo 2024. szeptember 23. 12:04 ..."1. Az jut eszembe, hogy rosszul lett, önhibáján kívül, eü. problémája lett."... A 3. lehetőség a valós öngyilkossági szándék, hogy ugyan, gázolja már el a villamos, és akkor nincs tovább...Karigeriék LIBERÁLNÁCI "melléktermékei", ahelyett, hogy a pesti üres laktanyák egyikét-másikát felszabadítva hoznának létre rehabilitációs helyeket. ERRE kéne fordítani a milliárdokat, mintsem a brüsszeli liberálnáci diktátorok szeszélyeire, az illegális életerős migrik LUXUS ellátására ! A költségszámlákat pedig ugyanígy benyújtani, mint a határvédelmi számlákét, tudomásul vétel végett... De ilyen dokumentumok megszületéséről egyelőre nincs tudomása senkinek.
csapláros
2024. szeptember 23. 12:55 Szerkesztve
gilou-au-clavierzrx8 2024. szeptember 23. 11:35 ..."Bebaszott meg designer drogos roncstársadalom Taktaharkányban is van bőven, sőt. Csak ott nem tudja elütni a villamos a kocsma előtti árokban."... A LIBERÁLNÁCIZMUS NYOMULÁSÁNAK a mellékterméke. A fellazítás, a nyílt, befogadó társadalom, és ehhez a virtuális, Retek Klubos propaganda mellett a tudatmódosító szerek is, hogy minél hamarabb GYARMATOSÍTHATÓ zombivá váljon a társadalom. Ha ez ellen történik bármi is, akkor jöttök a liberálnáci szabad választás, az alapvető emberi jogokkal, az emberi méltósággal kapcsolatos bla-blával. Helyette tűket és cuccokat osztogattok a rehabilitálódás legkisebb esélye nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!