Csúcsminiszter állt ki Orbán Balázs mellett

2024. szeptember 27. 12:00

Elég a visszataszító álszentségből! – üzente Gulyás Gergely.

2024. szeptember 27. 12:00

Nyitókép: Gulyás Gergely Facebook-oldala

 

Orbán Balázs tegnap félreérthetően fogalmazott. Márpedig ilyenkor a politikában mindig lesznek, akik félreértik az elhangzottakat – írta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezet miniszter a Facebook-oldalán. 

„Orbán Balázs néhány órával később egyértelművé tette, hogy

szavai nem voltak pontosak, de álláspontja félreérthetetlen”

– tette hozzá. A miniszter szerint most azok rágalmazzák Orbán Balázst kitartóan és engesztelhetetlenül, akik nem félreérthetően szoktak fogalmazni, hanem a hazugság bajnokai.

„Magyar Péter, aki a legrosszabb kommunista gyakorlatot idéző módon saját feleségéről készített titokban hangfelvételt. Aki nem telik el nap, hogy tényszerűen ne állítson valamilyen valótlanságot” – fogalmazott. Majd úgy folytatta: „És – érezve a hazugság frontján őt ért komoly ellenzéki kihívást – Gyurcsány Ferenc, aki a tiltott önkényuralmi jelképek közül a vöröscsillagot akarta legalizálni. Aki kiteszi Nagy Imre képét a Facebook oldalára, úgy hogy felesége soha meg nem tagadott nagyapja Nagy Imre gyilkosainak egyike. Ő – Dobrev Klára nagyapja, Apró Antal – volt az, aki az Országgyűlés elnökeként a parlamentben tapsvihar közepette jelentette be Nagy Imre kivégzését, amelyet a »nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának« nevezett.

Micsoda visszataszító álszentség. Ebből elég!”

 – írta. A miniszter azzal zárta bejegyzését, hogy : „Orbán Balázs a magyar közéletben az elmúlt évtizedben kiváló munkát végzett. Ezen egy félreérthető, de általa azonnal egyértelműen tisztázott nyilatkozat nem változtat”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skywalker_bp
2024. szeptember 27. 14:09
1.)?Orbán Balázs mai nyilatkozata nem más, mint az orosz zsoldban állás és az idegenszívűség coming outja, mellyel amúgy ékes bizonyítékát adta végzetes ostobaságának is. Az orbánista ruszkipárti magyar populizmus apologétájának a magyar politikàban eddig párját ritkító módon sikerült meggyaláznia minden magyar hazafi emlékét - beleértve ebbe Petőfi Sándort, az aradi vértanúkat, a pesti srácokat, Nagy Imrét és a honvédő harcban elesett, vagy a harc után kivégzett neves és névtelen hősöket -, akik 1849-ben és 1956-ban az életüket áldozták azért, hogy az oroszokkal szemben megvédjék a magyar hazát.
Skywalker_bp
2024. szeptember 27. 14:09
2.) Ezen nincs mit szépíteni: Orbán Balázs mai nyilatkozata nem más, mint hűségeskü Oroszországnak és gazdájuknak, a tömeggyilkos, háborús bűnös zsarnoknak, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy Orbán Balázs dekonspirálódott, és dekonspirálta a rendszert is, melyet ostoba káderként szolgál. Nekünk pedig a mai naptól kezdve duplán kell örülnünk annak, hogy a NATO tagjai vagyunk, mivel ma kiderült, hogy az Egyesült Államok által vezetett katonai szövetségnek nem csupán a ruszkiktól és a mindenkori orosz diktátortól kell megvédenie Magyarországot, hanem a kollaboráns, idegenszívű orbánista magyar politikusoktól is. Vidéki prókátor - facebook
contractor-2
2024. szeptember 27. 14:08
Mintha O1G-n kívül lenne bárkinek is beleszólása, hogy meddig marad OB pozícióban. Most van O2G. Ha már nagyon kényelmetlen lesz majd kirakják mint macskát ....., utána meg Gulyás azt is letagadja majd, hogy valaha is találkozott vele. Majd kiretusálják a képekről. Pedig olyan szép pár.
magyarok2026
2024. szeptember 27. 14:08
Ungváry Krisztián szerint előkészületi hazaárulási bűncselekmény lehet, amit Orbán Balázs mondott A történész szerint „míg Kohán Mátyás simán csak műveletlen, Orbán Balázs megnyilatkozása szintlépés”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!