Békés Budapest: járókeretes hajléktalant rúgott hátba egy sunyi fiatal (VIDEÓ)

2024. szeptember 09. 07:18

Nekifutásból.

2024. szeptember 09. 07:18
null

Nyitókép: RTL-videó

Az rtl.hu arról ír, hogy hajléktalan, járókeretes férfit rúgott hátba egy fiatal Budapesten, 

amiről videót is készített egy ismerőse. 

Hozzáteszik: a Facebookon megosztott felvétel óriási felháborodást váltott ki, ami után egy másik bejegyzést is közzétettek, ebben ugyancsak névtelenül azt állították, hogy a férfi megbocsátott támadóinak. 

A hajléktalan férfi az RTL Híradónak megmutatta a sérüléseit, és azt mondta, nem akar konfliktust, így elfogadta a videózó fiatalok bocsánatkérését. 

A húsz éve az utcán élő egykori kőműves hozzátette: az utóbbi időben sokan bántják, de már beletörődött a sorsába. A rendőrök garázdaság miatt nyomozást indítottak.

A videót itt nézheti meg:

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinator-0
2024. szeptember 10. 09:21
a srác csak olimpiát játszott ... ha ott lehet más súlycsoportban indulni, akkor az életben is
véna
2024. szeptember 09. 10:38
Mindkét szarnak eltörni a lábát, hogy gyakorolják egy kicsit a mankót meg a járókeretet, naponta párszor hátbarúgni őket, hogy gyakorolják az esést is.
2024. szeptember 09. 10:35 Szerkesztve
Csak azt nem értem, hogy ilyen, egyértelmű esetben MIÉRT kell kikockázni a nyomorultak fejét, ismertetőjegyeit????? Itt mit vél a jog???
pipa89
2024. szeptember 09. 10:01
Elkapni az elkövetőt és a videózót is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Munkaterápiát nekik!!!!!! Az ilyen elkövető az emberiség söpredéke, egy selejt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!