Bayer Zsolt: Tudják, kik nem lennének ott a Corvin közben, ha úgy alakulna a helyzet?

2024. szeptember 27. 16:06

„Ezek azok, akiknek mindig drágább a rongy életük, mint a haza becsülete.”

2024. szeptember 27. 16:06

Nyitókép: Mohai Balázs / MTI

„Tudják, kik nem lennének ott a Corvin közben, ha úgy alakulna a helyzet?” – teszi fel a kérdést Bayer Zsolt a Magyar Nemzet online felületén megjelent legújabb blogbejegyzésében. Mindezt annak kapcsán, hogy összehangolt támadáscunami érte Orbán Balázs, mert pontatlanul fogalmazott a Mandiner műsorában. Habár a miniszterelnök politikai igazgatója azóta tisztázta magát és még elnézést is kért a félreérthető fogalmazásért, a baloldal szűnni nem akaró gyűlölettel támadja személyét. A Magyar Nemzet publicistája az utóbbi kapcsán szólalt meg.

Jól láthatóan a baloldali politikusok, az ellenzéki elemzők és a külföldről finanszírozott kormányellenes sajtó összehangolta az Orbán Balázs elleni lejárató kampányt.

Bayer Zsolt cikkében idézi Orbán Viktort: „A politikai igazgatóm félreérthetően fogalmazott, ami ebben az összefüggésben egy hiba, hiszen a mi közösségünk az 1956-os forradalomból nőtt ki, mi sem lennénk az 56-os hősök nélkül. Ebbe a vitába nem beemelni kell a magyar történelem szent és sérthetetlen hőseit, hanem inkább távol kell ettől tartani, az orosz–ukrán háború emléke nem vetülhet rá 1956 emlékére. Nincs kétségem egy fideszes vezető politikai nézetei felől sem. Biztos vagyok benne hogy Orbán Balázs is ott lesz velünk a Corvin közben, ha úgy alakul a helyzet, és harcolni kell a hazáért”.

Majd rátér a baloldali politikusok képmutatására és megválaszolja a bejegyzés elején feltett kérdést: 

Nem lenne ott Gyurcsány, nem lenne ott Vadai, nem lenne ott egy DK-s sem, és nem lenne ott Magyar Péter.

„Ezek azok, akiknek mindig drágább a rongy életük, mint a haza becsülete” – zárja sorait.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó vélemény

David P. Goldman

X.com

Idézőjel

Washington cselekedetei szégyenteljesek és gyalázatosak, és Ukrajna mint életképes nemzet végét jelenthetik.

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
steinamanger-2
2024. szeptember 27. 18:08
Én csak azt tudom hogy Zsolti számomra olyan mint egy szellemi világítótorony ellentéte. Minél távolabb kell kerülni attól amit áraszt és általában pontosan az ellenkezője igaz annak amit helyesnek vél és nagy színészkedő pátosszal előad.
Zjzj
2024. szeptember 27. 17:58
Jobb ha pressman nem setalgat a Corvin kozben, mert ezek a barmok meg lerohanjak….
kovsa2
2024. szeptember 27. 17:38
"Bayer Zsolt: Tudják, kik nem lennének ott a Corvin közben, ha úgy alakulna a helyzet?" Bayer úr, szerintem ön téved! Ott lennének! És keményen harcolnának a magyarok ellen. (Lásd, Apró (Klein) unoka.)
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 17:36
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­k­­e­l­­­d­ ­a­­ ­s­z­­e­­­x­i­­­ ­­­p­u­­­n­c­­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!