Baleset történt az M7-es autópályán Budapest fel – mind a három sávot lezárták

2024. szeptember 01. 16:37

A baleset a Székesfehérvár-dél csomópontnál, a 60-as kilométernél történt.

2024. szeptember 01. 16:37
Daily Life In Warsaw

Nyitókép: Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A baleset áltak érintett szakaszon csaknem négy kilométeres torlódásra kell számítani. Mindhárom sávot lezárták, a járműveket átmenetileg a leállósávra terelik – közölte az Útinform. A baleset a Székesfehérvár-dél csomópontnál, a 60-as kilométernél történt.

A járművek átmenetileg csak a leállósávban közlekedhetnek, az autósoknak közel négy kilométeres torlódásra kell számítaniuk.

Az Útinform tájékoztatása szerint:

  • Az 55-ös főúton is baleset történt, ezúttal Mórahalom és Domaszék között, a 17-es kilométernél. A főutat lezárták, a forgalmat mindkét irányból Zákányszék felé terelik.
  • Az M7-es autópályán szeptember 2-től jelentős forgalmi változásra kell készülni, mivel karbantartási munkák miatt lezárják a Kőröshegyi völgyhidat. A forgalmat a 112-es kilométernél található Zamárdi-felső, valamint a 125-ös kilométernél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főútra irányítják.
  • Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 7-es főúti Diósd kihajtó közelében fix terelést építettek ki. A 9-es és 7-es kilométer között a járművek a belső és a leállósávban haladhatnak, ahol a munkavégzés miatt mintegy három kilométeres torlódás alakult ki.

A kamionstop ma este 22.00-ig van érvényben.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse2.0
2024. szeptember 01. 17:50
Az a mocskos szemét Orbán az! Minden verdában ott kísért és nyomja a gázt ha kell ha nem...
Akitlosz
2024. szeptember 01. 17:24
"Budapest fel " Mire fel? Hova fel?
zolka50-52
2024. szeptember 01. 16:50
Lázár a hibás vagy Orbán. Egyértelmű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!