Árvízhelyzet: Szentkirályi Alexandra ismét számon kérte Karácsony Gergelyt

2024. szeptember 19. 10:34

A Fidesz budapesti vezetője két napja kérte, hogy legyen ingyenes a tömegközlekedés a fővárosban az árvíz miatt, de mintha a főpolgármester ezt meg sem hallotta volna.

2024. szeptember 19. 10:34

Nyitókép: Magyarország Kormánya Facebook-oldala

Szentkirályi Alexandra, a budapesti Fidesz vezetője közösségi oldalán arról írt csütörtökön, hogy az árvíz egész Budapest életét megnehezíti, 

az autós közlekedés szinte ellehetetlenült a rakpartok lezárása és a további forgalomkorlátozások miatt

 – hívta fel a figyelmet.

Ezt is ajánljuk a témában


Szentkirályi bejegyzésében emlékeztetett, hogy két napja kérte Karácsony Gergely főpolgármestert, tegye lehetővé, hogy a BKK járatait mindenki ingyenesen használhassa a rakpart lezárása idejére, ezzel ösztönözve az autósokat, hogy a közösségi közlekedést válasszák.

Azonban ez a mai napig nem történt meg. Ezért azt a kérdést tette fel a főpolgármesternek, hogy „mikor lép már a budapestiek érdekében”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Ne hazudj, Peti!

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

4 órája

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 17:38
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­­k­e­l­d­­ ­­­a­­ ­s­­­z­e­­­x­­i­­ ­­p­­u­­n­c­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
lobby11
2024. szeptember 19. 16:23
Cuki ciki cikkiró: számon kérte- a szádon állva vagy ülve? Fránya helyesírás-ellenörző, honnan tudhatná, hogy számonkérésről van szó!
ittésmost
2024. szeptember 19. 15:42
Idióta Szentkirályi! Másszon ki az autójából. és szálljon tömegközl.-re minden normális ember! Ha nem bírja ezt megtenni, nem fogja "ösztönözni" az ingyenesség, tegye meg azt a szívességet, hogy üzemanyag helyett jegyre költsön!
JohnDoe1984
2024. szeptember 19. 14:22
Szentkirályi Alexandra, a budapesti Fidesz vezetője Számomra mókás, hogy a budapestieket hónapokig félrevezető, a választásról az utolsó pillanatban visszalépő Szandi morálisan annyira magas polcra helyezi saját magát, hogy bárkit is van joga számon kérni. A tartalékos honvédeket ne hívja be a kormány az árvízvédelem érdekében, csinálják a házukat féltő civilek a munkát, de Karácsony tegyen engedményeket? Mondjuk előbb a magyar katasztrófavédelem, a vízügyi dolgozók alulfinanszírozottságát kontextusba helyezhetné például a 4iG-nak megvett Vodafone üzlettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!