Alattomos, arcátlan támadás Orbán Viktor ellen

2024. szeptember 17. 09:41

Azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, de úgy látszik mindig van hova süllyedni.

2024. szeptember 17. 09:41
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) az esőzések miatt szükségessé vált árvízvédelmi felkészülést ellenőrzi a Duna árvízvédelmi létesítményeinél Budapest és Pest vármegye határán 2024. szeptember 13-án. A miniszterelnök meghallgatta a vízügyi szakemberek és a védekezésért felelős Energiaügyi Minisztérium vezetőinek egész Magyarországra vonatkozó jelentését a várható vízállásokról és a szükséges intézkedésekről. Jobbról Czepek Gábor, az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára.
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„A baloldali média egyik zászlóshajója, mondhatni boszorkánykonyhája, a Népszava nagyon nem bírja megemészteni, hogy négy alkalommal szenvedett zsinórban kétharmados vereséget az általuk preferált politikai oldal. Szinte minden publicisztikájuk arról szól, hogy milyen korrupt, gonosz, népnyúzó ez a kormány. Nem veszik észre, hogy ezekkel az írásokkal csak azt érik el, hogy újból és újból győzni fog a jobboldal.

Az utóbbi időben azonban még rátettek egy lapáttal.

A szokásos sablon kormánybírálatukat egyre többször kiegészítik személyeskedő, alpári, gusztustalan stílusú írásokkal. Most például a következő mondatokat olvashatjuk az egyik publicisztikájukban:

»(...) Kicsit koros, kicsit potrohos, de azért megpróbálja. Mit veszíthet? Ha nem próbálkozik, akkor már vesztett is. Állítólag szorgalmasan gyúr, emelgeti a kettlebellt meg az avokádó-lattés bögrét, és talán a szabóját is lecseréli valakire, aki kevesebb harmonikával tudja elfedni az átmenetet a focistaláb meg a pókhas között.(...)«

Elképesztő! Azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, de úgy látszik mindig van hova süllyedni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bubi55
2024. szeptember 18. 14:48
A kedvenc alkesz gilisztáról mikkor írnak, vagy a Junker Poloskáról, vagy a vörös zubbonyos miss buldózerről?
obi-wankenobi
2024. szeptember 18. 12:28
A tanítványaimnak nem győzöm hangsúlyozni, hogy a félelem és a gyűlölet a sötét oldal eszköze. Ezekkel a globalista módszerekkel találkozhatunk nap, mint nap.
szila86
2024. szeptember 18. 08:19
Van egyfajta bája, olvasni a cikk alatti kommenteket. Élesen elkülöníthető azon emberek (nevezzük talán polgári érzelmű konzervatívnak) halmaza, akiknek a ,,házára Isten megpakolt padlást emelt, azoktól, akiknél üresen tátong a tetőzúg" ( Néző után szabadon: mindenszarizmus - hívek) . Mondjuk ez utóbbiak a népszava célközönsége, tehát sem az újság, sem ezen csoport szellemi nívótlanságán nincs csodálkoznivaló.....
herden100
2024. szeptember 18. 05:06
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!