AKG, ments meg 100 000 cigánygyereket a poroszos, kőkorszaki iskolától, lécci, lécci, lécci!

2024. szeptember 01. 19:52

A zseniális tanára interjút ad a Népszavának és felteszi a tökéletes kérdést: miért nem csinálunk olyan iskolát, ami érdekes?

2024. szeptember 01. 19:52
null
Forgács István
Forgács István
Facebook

Nyitókép forrása: Népszava

„Az AKG zseniális tanára interjút ad a Népszavának és felteszi a tökéletes kérdést: miért nem csinálunk olyan iskolát, ami ÉRDEKES? Ami leköti a gyereket, és ezért nem fog a Tik Tokon és az Instagramon lógni egész nap. Aztakrva, milyen okos egy ember! Hol volt eddig? 

Újra leírom, ezt az AKG tanára kérdezi. Az AKG-é. Zseni. Igazi progresszor.

Javaslom, menjen, próbáljon ÉRDEKES iskolát csinálni a Taktaközben. Meg Encsencsen és Vásárosnaményban. Egy csomó AKG-t lehetne csinálni ODAKINT. Ózdon, Edelényben, Tamásiban, Cegléden, Karcagon. Hiszen biztosan alíg várják az ottani gyerekek, hogy eljusson hozzájuk is a fejlődés, szóval aki jobban csinálná, mint a kormány, az holnap reggel indulhat azonnal és mutassa.

Sőt, én kérem, AKG, ments meg 100 000 cigánygyereket a poroszos, kőkorszaki iskolától, lécci, lécci, lécci!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. szeptember 02. 20:34
szóval aki jobban csinálná, mint a kormány, az holnap reggel indulhat azonnal és mutassa.---- Nos a kormányod olyan jól csináljA HOGY JÖVŐRE BEZÁRJA AZ EGYETLEN FŐVÁROSI ROMA ISKOLÁT. (Czabán Samu nem kamu lett, hanem hamu lett. mint anno Hegyi Füstös László)
2024. szeptember 02. 19:52 Szerkesztve
néhány érdekes kurzus a cigány diákoknak. baszd pofán a magyart a késelés m,űvészete az unokázós átverések lélektana a munka nélküli pénzszerzés egyéb módozatai A betöréses lopás A jogsi nélküli autóvezetés az iskola látogatása nélküli 8 általános az ingyen közlekedls trükkjei a segélyből élés gyakorlata a börtön mint ingyenfedél a kormányhatalom mint előremenekülés a gagyiozás módszertana. itt a piros hol a piros nem kell hozzá sok papiros semmilyen munkavállalás extrém áron mit hazudj ha elkaptak
tier31750
2024. szeptember 02. 12:39
P.lili ezek szerint érdekes helyre cserélte a katolikus iskolát. Meg is érdemli.
totumfaktum-2
2024. szeptember 02. 07:43
Mennyibe kerül mindennel együtt odajáratni a gyereket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!